7.11.2013

Arkea

Kulunut viikko on ollut täynnä kaikennäköistä ei niin onnistunutta ja ihanaa -arkea siis! Onneksi se on kohta ohi. Positiivistakin on tietysti ollut ja tapahtunut. Aatoksen neuvola oli alkuviikosta ja olihan pikkumies kasvanut hienosti. Painoa on kohta jo 5kg ja pituuttakin jo miltei 55cm. Poika on ruvennut kovasti ääntelemään. Pientä jokeltelua kuuluu aina välistä vaunuista. Miten nopeaa ne lapset kasvaa ja kehittyy.

Keskiviikkona hurautin ihan yksin Ouluun. Käytiin ystävän kanssa kiertelemässä Oulun kirppareita. Tällä kertaa mukaan ei lähtenyt oikein mitään kummempaa. Jotain kumminkin. Niistä voin tehdä päivityksen kunhan saan kuvia otettua.  Tullessa piipahdin pikaa zeppeliinissä. Vielä ei ollut joulu "hömppää" laitettu esille kovin kummoisesti.

Huomenna ois tarkotus tehdä taas opparia eteenpäin naikkosten kans. Kyllä sitä haaveilee jo että tuo koulu ois käyty, eikä tarvihtis ressata enää yhtään tehtävää ja tenttiä. Saati käyä harjoitteluissa, vaan sais tehä ihan palkallisia hommia.Tässä muutama kuva viime kuulta, kun lumi peitti vähän aikaa harmautta alleen. Voi kumpa lumi tulisi pian takaisin. Meiän lammen pintakin kerkesi jo kerran jäätyä. Oli vähän aikaa niin ihanan valoisaa. Toivottavasti jouluna on jo lunta.


Pulkkailusta kerettiin nauttia myös vähän aikaa. Onni tykkäsi. Pulkan kyydistä hän ei olisi millään halunnut pois.                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3