2.11.2013

Ristiäisistä vuosi sitten ja nyt


 Vain reilu vuosi sitten syyskuussa, vietettiin ensimmäisen poikamme ristiäisiä. Päivä oli aurinkoinen, lämmin ja kaunis, niin kuin kuvan asetelmakin. Nyt meillä on ollut jo toiset ristiäiset tässä talossa. Lokakuun loppupuolella poika sai nimen Aatos Alvar. Tällä kertaa ulkona oli jo pimeää ja sataa tihkutti vähän vettä. Päivä oli kuitenkin varsin onnistunut.

                        Tässä kuvaa Aatoksen ristiäiskimpusta.

   Ja tässä Onnin ristiäiskimppu. Kiitokset näistä 
 kimpuista äidilleni. Taitavaa on kädenjälki, kun osaa.


 TARJOILUA


Ensin kuvia O:n ristiäisistä. Kahvipöydästä löytyi täytekakkua, daim-tuorejuustokakkua, kahdenlaisia ite tehtyjä keksejä, pullakranssia ja tiikerikakkua, jossa suklaa kuorrutetta. 
Suolaisen puolelta löytyi kinkkupiirakkaa, makaronisalaattia ja coctailpiirakoita munavoin kera.
 

Sitten A:n tarjoiluja. Harmi, kun ei itse kerennyt kameran takana   pahemmin olemaan, niin jäi suolaisen puoli kokonaan kuvaamatta ja tarjoiluistakin vain tämä yksi kuva. Mutta . . Makean puolena oli kinuski-mansikka täytekakkua, valkosuklaamustikka hyytelökakku, mangojogurttivanilja hyytelökakkua, kahvikehriä, wilhelmiina keksejä, mustikka-vadelma kermaviilipiirakkaa ja piparkakkusydämiä. Suolaisena puolena oli kinkkupiirakkaa ja tuoresalaattia.
                                  Pieneen jalkaan lämmikettä.<3Tässä tyytyväinen tuhisia ristiäisten jälkeen. A on nukkunut nykyään tosi hyvin. Öisin nukkuu vähintään sen 6 tuntia putkeen. Ihana kun saa itsekin nukkua jo paremmin. 

***

Mutta tällaista tällä kertaa.1 kommentti:

  1. Oon kyllä tienny, että teidän äiti tekee mitä haluaa, mutta en oo aikasemmin hoksannu, että tekee noin taitavia kauniita asetelmia.

    VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3