17.12.2013

Ajatuksia ja lopussa kysymys teille blogin lukijat


Vasta viime viikolla tajusin OIKEASTI, että ei minun tarvitse stressata joulusta. Ei minun tarvitse ostaa kaiken maailman krääsöjä ja juosta ympäri kaupunkeja etsimässä juuri sitä tiettyä tavaraa, jonka haluaisin antaa kummilapselleni tai omalle lapselleni. Kummasti helpotti oloa, kun päätti jättää suurimman osan lahjoista tänä jouluna sinne kauppaan. Kinkku on jo pakkasessa oottamassa. Vielä kun ostaa vähän muuta jouluruokaa, niin joulu voi tulla. Leipomuksiakin olen ehtinyt tehdä, mutta kuvat on jääny nyt ottamatta. Harmi! 
 Ison pojan näköä jo, eikö vain?


Minulle tärkeintä on, että jaksan lähteä lasten kans edes kerran päivässä ulos. Mikä sinulle on tärkeintä kotona ollessa? Omaa aikaa ei tunnu olevan tällä hetkellä missään välissä. Kotijuttuja tehään kellon ympäri, mikä kiehuttaa varsinkin näin iltaisin. Kyllä sitä omaa aikaa tarvii. Ajatukset alkaa näin iltaisin olla täysin puuroa, kun päivän touhuaa ja asioita pyörittelee. A:n nukkumaanmenoaika on onneksi vähän inhimillisynyt, mutta isoveljellä on kovaa kyytiä kallistumassa rytmi väärin päin. O nukkuu vielä päiväunet, mutta juuri ne päiväunet vaikuttaa sitten siihen, että yöunille ei aleta kovin aikaisin. Tämä tarkoittaa sitä että nukkumaan mennään klo.22-23:30.. Alhaalla kuvassa O:n nukkumaanlaittoa. Pojalla totta tosiaan riittää virtaa ihan viime minuutteihin asti! Iltarutiineissa sun muissa saa menemään aikaa.


Leivoin O:n kans viime viikolla pipareita. Voi miten innoissaan ja keskittynyt lapsi olikaan! <3

Taikinaa taisi mennä enemmän suuhun, kuin pellille pipareiden muodossa. Mutta sehän ei haittaa yhtään.Viime viikolla löysin tämän ihanan canvas-taulun. Siihen saa on/off napista valon lepattamaan noihin kynttilöihin. Aika oikean näköisesti tuikkivat pimeässä.Loppuun vielä kysymys teille blogini lukijat! Olen miettiny jo pitemmän aikaa, että onko fonttikoko sopiva? Vai onko liian pieni? Niin ja lisätkäähän itsenne tuosta sivupalkista blogini seuraajiin. Siten tiedän edes vähän kuka blogiani säännöllisesti seurailee. ;) Kävijöiden määrä on yllättänyt minut. Positiivista, että niin moni jaksaa blogiani lueskella. Toivon, että myös saatte blogistani jotain. Yritän parhaani mukaan kehittää itseä tässä harrastuksessa. Ja niin ruusuja kuin risujakin otan vastaan.

10 kommenttia:

 1. Hyvän kokoista tekstiä on :) Ja mahottoman hyvä blogi! tsemppiä sinne arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että on hyvänkokoisia kirjaimia ja selkee lukee. :-) kiitos tsempistä, tällä hetkellä sitä tarvitaan erityisesti. Kuin myös sinne!♡

   Poista
 2. Mobilissa hyvän kokoista tekstiä :) Mukava lueskella sun blogia, joka on minulle uusi tuttavuus.
  t.Piia

  VastaaPoista
 3. Oikia asenne joulun suhteen, ehkä joku toinen joulu voi juostaki sitte pitkin kaupunkia kiireissään jne jos siltä tuntuu. :) Sama itellä, yllättäny lukijoiden määrä ku en oo blogiani juuri mainostanu :) sana kulkee! Niin ja tosiaan, teksti on just hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, oon täysin samaa mieltä. Ehkä sitten kun iteltä enemmän virtaa irtoaa. Nyt ei oo energiaa mihinkään ylimääräseen. Mukava se on, että blogi löytää lukijansa kun sen vaivan näkee että tätä kirjoittelee.

   Poista
 4. Hyvin näkee tällä fonttikoolla tekstiä lukea. :) määki oon ihan yllättynyt siitä miten paljon kävijöitä on ollu.. Parhaille kavereille vaan sanonu koko blogista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävijöitä ja lukijoita varmasti on, mutta itse kaipaisin että tänne jätettäisiin merkkiä siitä enemmän. ;) vink vink ;)

   Poista
 5. hyvän kokoista on teksti blogissasi! saman huomasin minäki,että joulu tulee vähemmälläki hössöttämisellä..lapsille ei oo se lahjan kalleus ja uutuus tärkeetä vaan se saamisen ilo..Mä käyn ihan liian harvoin ja vähän ulkoilemassa..hävettää ees sitä myöntää.Mutt jaksamiseen mulla auttaa "kameran lenkittämiset" silloin tällöin,kauppa-reissut ihan yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle tuo ulkoilu on tullu vähän pakkomielteeksi just sen takia, että mekään ei olla jaksettu lähteä todellakaan joka päivä ulos. Nyt on niin kamalat vesikelit että ei tee edes mieli lähteä vaunuileen yms. Nuo yksin tehdyt kauppareissut on ihania! Niistä aion pitää kiinni. Samoiten kun kirppis kierrokset.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3