27.12.2013

Joulu oli ja meni

                                                                 ~ ~ ~

Jostain mystisestä syystä meiän järkkärin muistikortti on kadonnut. Aatonaattona laitoin kaikki kuvat koneelle ja tyhjensin muistikortin. Aattoaamuna rupesin kameraa pakkaamaan, niin kortti ei ollutkaan kamerassa paikoillaan. Käänsin joka paikan ylös alaisin, mutta korttia ei löytynyt. Eikä muuten ole löytynyt vieläkään... Kai se olen minä tonttu jonnekin piilottanut. Tai sitten oikea tonttu on sen napannut mukaansa. Pitää käydä uus ostamassa pikimmiten, jotta saan taas kuvia otettua.

Joulukuvat jäi siis tänä jouluna ottamatta. HARMITTAA. Joudun julkaisemaan puhelimella otettuja kuvia, mutta jospa niistä jotain selvää saa ja tunnelma välittyisi sinne lukijoille.Niin nopeasti meni meiän joulu. Vietimme aatonaattoa perheen kesken kotona. Laitettiin ensimmäinen jouluateria. Jouluaattona oltiin toisessa mummulassa ja joulupäivänä kurvattiin sitten toiseen mummulaan. Jäätiimpä ekstempore yöksikin sinne. Ihana kun sai levätä ja nukkua hyvin. Nyt on ollutkin ihan uutta virtaa.
Mummulan jouluista tunnelmaa <3

joulutontut


3 kommenttia:

 1. meillä kävi taas vähän toisin,ku poika onnistui lukitsemaan muistikortin kokonaan,eikä sitä voinu enää käyttää..onneksi sain kuvat koneelle talteen ja uuden muistikortin tilalle...

  VastaaPoista
 2. meillä taas joskus muinoin pojan ensimmäisessä joulujuhlassa justiin kun hänen esitys tuli akku loppui kamerasta...sellasta sattuu eikä sille mitään voi!onneksi puhelimella voi nykyään kuvata.mukavaa näytti olleen ja se on pääasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava joulu meillä olikin. :-) nuitten elektroniikka vehkeitten kans tahtoo aina olla jotain pientä ongelmaa.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3