5.12.2013

Täällä taas


Sairaalareissu on takanapäin ja toivotaan, että sinne ei tarvisi palata enää -ainakaan pitkään aikaan. O:lla on mennyt hyvin kotona. Niin reipas pieni mies olikin sairaalassa. Paljon reippaampi kuin äiti. Siispä kotona ollaan jälleen. Miten ihana se onkin olla koko perheen voimin kotona; touhuilla yhdessä kaikkea. <3 Ulkoilla, siivota, leipoa, laittaa joulua, olla lasten kanssa. Pikkuhiljaa koti alkaa näyttää jo vähän enemmän jouluisemmalta. Tonttuja on ilmestynyt sinne tänne, kuvissa muutama. Ensimmäiset joulukortitkin on jo tullut. Taisipa ensimmäinen tupsahtaa postilaatikkoon jo pari viikkoa sitten. Viime jouluna laitoin kaikki kortit roikkumaan narulle. Saapa nähä mitä tänä jouluna keksin. Meiän joulukorttiprojekti on tänä vuonnakin myöhässä... Toivotaan että kerkiää jouluksi. :)


Siinä osa viime joulun korteista roikkumassa. Koko hommelista ei oo parempaa kuvaa.


Halpa-Hallissa on joka joulu ollu tämmösiä muovisia tabletteja. Tänäkin vuonna ostin näitä ja laitoin seinälle.Kauan olen haaveillut tästä kirjasta! Nyt sen vihdoin sain. Kirjassa on niin paljon ihania ja helppotekoisia leipomuksia, että sormet syyhyäis jo tekemään niitä. Monta jouluistakin juttua sieltä löytyy. Niitä aion kokeilla tänä jouluna.

Kiitokset Kinuskikissalle tästä kirjasta. Tähän asti olen kinuskikissan blogista ohjeita hakenut, mutta nyt löydän niitä tästä kirjasta.

Tunnelmaa<3 Tämä kristallimaljakko ja valot on ainuat, mitkä meillä on ympäri vuojen.

Lyhtyjä ja valoja.

Tämän jouluverhon löysin viime jouluna Hemtexiltä alesta. Tykkään.


3 kommenttia:

 1. Kiva kun sait tuon kaipaamaasi kirjan! Kenties nähään kirjan herkkuja täällä blogin puolella ;) lämpöistä joulunodotusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähä tuleeko herkkupostauksia ;) eiköhän. Sitä samaa teillekin! <3 toivottavasti nähään pian!

   Poista
 2. ihania kuvia noissa tableteissa <3

  VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3