6.1.2014

A:n rytmistä ja vähän muutakin

Meillä A:ta ei saa millään nukkumaan ennen klo. 23:30. Ähertää omassa sängyssä.. juo maitoa ...  ähärää... juo maitoa... ja taas äherretään. En ymmärrä miten saisin tuon pikku miehen rytmin käännettyä. Onko teillä vinkkejä?? A herää kumminkin jo 7-8 aikaan, että tämän äipän yöunet jää aika vähiin (ei silloin kun mies nukuttaa A:ta) ja vielä omat uniongelmat ja yöllinenkin huoli O:sta siihen päälle.

Tänäänkin aloitin nukuttamaan A:ta jo ennen klo. 21:tä ja edelleen valvotaan. O:n kanssa ei ole tällaista ongelmaa, koska hän ei nuku enää päiväunia. On sitten jo illalla niin väsynyt, että nukahtaa kiltisti omaan sänkyynsä. Se niistä uniongelmista. Niitä tuntuu olevan liikkeellä aika paljon, joten ainuita ei takuula olla. :)
Nyt on meiän lampi jo jäässä! En oo ees hoksannu missä välissä se on kerenny jäätyä. Pääsi vielä eilen luistelemaan jäälle. Tänään jään päälle oli noussu aika paljon vettä. Sitä ootellessa että jäätyy uuelleen, niin saisin minäkin vetästä luistimet pitkästä aikaa jalkaan.
M luisteli ja pelaili veljensä kans. Mukavaa katseltavaa O:nkin mielestä.O pääsi isin kyytiin hakemaan vähän vauhtia jäillä. O:lle en uskalla kyllä luistimia jalkaan ja kypärää päähän vielä laittaa. Tai oishan se kypärä hyvä ihan kyytiläiselle muutenkin.


Mukavaa alkanutta viikkoa blogini lukijoille! :) 


1 kommentti:

  1. voimia <3 joskus pikkuisen kans on unirytmit sekaisin...meillä kyllä illalla mennään ajoissa nukkumaan,mutt montako kertaa yön aikana herätään,se on epäselvää.(ei jajsa laskea).Muuta neuvoa en osaa antaa ku etten oo antanu ilta-kuuden jälkeen nukkua..

    VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3