23.1.2014

Foniatrian poliklinikalla käynti

Eilen meillä oli kaikinpuolin pitkä päivä. Aamulla starttasin reissuun O:n kans OYS:iin. Suuntana tällä kertaa foniatrian poliklinikka. Hänelle tehtiin kuulontutkimus. Ensin samaisella laitteella, mikä on synnärillä, otettiin korvan reagoinnit. (En oikeaa nimitystä tutkimukselle nyt muista) Tässä tutkimuksessa havaittiin kaiken olevan kunnossa ja normaalia. 

Sitten tehtiin eri huoneessa toinen tutkimus. Kummallakin puolella korvia oli kaiuttimet, joista kuului eri voimakkuuksilla erilaisia ääniä. Nooh eihän poika tähän tutkimukseen malttanut keskittyä, vaan leikki koko ajan. :) No mutta pääasia, että tutkimus saatiin tehtyä ja tässäkin tarvirttavat reagoinnit nähtiin.

Kaikki oli siis oikein kunnossa kuulopuolella, enkä ole kyllä missään välissä hänen kuulossa mitään poikkeavaa havainnutkaan. Samalla lääkäri kurkkasi pojan korviin, ja kappas nyt oli toinen putkista irronnut. Kyllä jäi tämä asia äitiä harmittamaan, koska nyt korva voi taas tulehtua. Toivotaan, ettei tulehduskierre kumminkaan ala!!


M:ää operoitiin myös eilen. Oli yön sairaalassa. Kävin illalla häntä katsomassa. Tuntui oudolle, että kerrankin oli näin päin. Pedillä oli mieheni, enkä minä. :) 
Isäntä tulee olemaan seuraavan kuukauden ajan sairaslomalla. Joudun tekemään tällä hetkellä oikeastaan kaikki työt yksin. Huh.. jospa saisin jonkun verran apua tänne kotiin suunnasta tai toisesta. Minä vain olen sellainen, etten sitä apua osaa oikeen itse kysyä. Oon tottunu aina pärjäämään omillani ja selviämään kaikesta, koska on vain pakko.


Mutta pitää pysyä positiivisella mielellä ja pitää mielessä ne hyvät asiat mitä meillä on. Niitäkin on paljon, vaikka nyt on ollut myös paljon vastoinkäymisiä.

8 kommenttia:

 1. Ehtiskö sukua tai ystäviä apuun? Kysy myös neuvolasta lapsiperheiden tilapäistä kotiapua. Meidän kaupungissa on sellaista. T. Aikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän jos hätä tulee. Täälä on kans tuo tilapäinen apu saatavilla. Olikohan 6,5 €/h?

   Poista
 2. Teillä on sitten edullisempaa kuin meilläpäin (8€/h). Ite olin kyllä tyytyväinen, kun kiireiseen vaiheeseen sain extra käsiparin kotiin ja kun sun juttuja lukee niin luultavasti teillä on vielä kiireisempää nyt kuin meillä oli meidän kiireiseen aikaan. Äitien pitäisi kanssa huolehtia omasta jaksamisestaan. Aurinkoisia talvipäiviä ensi viikkoonne! T. Aikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suht edullistahan tuo on.Täälä on saatavilla myös ilmaista vauva-perhetyötä. Sitä on kerran saatu ja toivottavasti saahaan vielä jatkossakin. Kyllä täytyis kaikkien saaha apua silloin kun sitä tarvii.

   Poista
 3. Onneksi pikkumiehen kuulosta ei mitään löytynyt <3 Toivotaan, ettei korvatulehuksia tuu tuon putken irtoamisen myötä enää. Miten siellä mies jakselee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei<3 Jospa O:lla ois korvatulehukset tosiaan takanapäin. Kyllähän ne jossain iässä meneekin ohi yleensä. M on ruvennu paraneen hyvin. :)

   Poista
 4. Heippa, huomasin että olit liittynyt mulle lukijaksi ja klikkasin tänne, tutulta näytti :) ihana elämänmyönteinen blogi ja lapset teillä :). Luin kaikki tekstit ja kyynel valu muutamien tekstien kohdalla, niin tuli pojan oys.reissut mieleen joita tehtiin pienempänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu löysin aika vasta blogiisi ihan sattumalta. Ja lukaisimpa minäkin sun jutut kaikki läpi ja lukijaksi varmasti jään. :) Niin ihana lapsi ja koti teillä ja ihania kuvia paljon!<3 Positiivisella asenteella ja periksiantamattomuudella pääsee pitkälle. Jos haluat jutella enemmän nii laita s-postia talojameri@hotmail.com

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3