18.1.2014

Karhunpojat sairastaa


Tämä talo on hiljentynyt. Näyttäisi siltä, että kaikki muut on flunssan kourissa paitsi minä. Ajan kysymys vain milloin se on minullakin. 

Heti aamulla kuuntelin, että A:n hengitys rohisee. Eilen jo yskä oli tullut. Mittasin samantien lämmön. Ei ollut. Toivotaan että menee ohi nopeasti, eikä kehkeydy miksikään vakavemmaksi.

O on jaksanu touhuta koko päivän aina 5:n asti jolloin uni voitti. Nuhainen on O:kin. Pitää mitata lämpö kunhan herää.

M:llä ois tänään ollu tuplavuoro. Aamu+ilta. N. 3aikoihin sain puhelun että kuumetta on. Tuli kotiin levähtään ja saikkua loppukierto. 

Minä nyt täälä yritän touhuta kun karhunpojat sairastaa.<3

Kuvan nappasin puhelimesta. Otettu joskus marras-joulukuussa.

10 kommenttia:

 1. voimia sinne pienten potilaiden kanssa <3 meilläkin jonkin sortin tautia ilmenny,viikon sisään 3/10.stä päivän kuumeessa+ ripulissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 jospa tämä menis äkkiä ohi. Kaikenlaista sitä on liikkeellä. Paranemisia sinnekin ja toivon mukaan ei käy kaikkia läpi.

   Poista
 2. Paranemisia sinne pienille ja isolle. :) pidän täällä peukkuja ettei äiti sairastu - kukapa sitä perheestä huolta sitten pitäis? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siinä sen näkee jos äiti on poissa pelistä että kuka tätä arkea pyörittää. ;-)

   Poista
 3. voi ei!meillä kanssa kauhea flunssa päällä,teini aloitti viikko sitten,vieläkin yskii..ja nyt minä ja mies ollaan kovan flunssan kourissa,nuorempi poika aloitti kanssa yskimään.mulla jo tropit karmeaan silmätulehdukseen,mutta nyt tuntuu että kurkkukipu yltyy kokoajan,ei pysty nielemään kunnolla.jaksuja teille ja parannelkaa pian ja toivottavasti sä selviät ilman,jaksat hoivailla karhunpoikia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranemisia myös sinne! Jospa tämä jättäis minut nyt tosiaan väliin kun sairastin jo taannoin ihan kamalan yskän.

   Poista
 4. Paranemisia sinne! :) meillä kans 3lasta ollu pari viikkoa sairaana,kuumetta ja flunssaa. Jospa se tästä ja toivottavasti vauva säästyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teillä on jo kaikki parantunu, pieninkin kokonaan.<3

   Poista
 5. Moi! Löysin blogisi ja jään kyllä lukemaan. Teillä ollut rankkoja kokemuksia kyllä.. Voin vaan kuvitella sitä huolen ja hädän määrää mitä esikoisen sairastuminenkin on aiheuttanut ja aiheuttaa vieläkin. Itse kahden pojan äitinä tiiän ne tunteet.. Minkä ikäinen tarkalleen teidän esikoinen nyt on? Niin kovin tutun kuuloisia touhuja.. Meillä esikoinen nyt 1v 8kk poika. Hänkään ei vielä puhu hirveesti .. Just omaa kieltä paljon ja joitain oikeita sanoja. Hienosti tunnut kyllä jaksaneen kaikkien koettelemusten kans.. Opiskellutkin oot. Täytyy kyllä olla tukiverkot kunnossa teillä. Muista huolehtia omasta jaksamisesta, että saat omaa aikaa ja levähtää.. Ettei mee väsymys liian pitkälle. Paljon tsemppiä ja voimia perheellenne! Oot vahva nainen.. Ja pojat sulosia! Varmasti auttavat jaksamaan kaiken keskellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys! Mukava, että löysit tien blogiini. Tervetuloa seuraileen. :) Ensinnäkin haluan sanoa, että ihana kun joku ihminen näkee minussa tuollaista vahvuutta ja näiden kirjoitusteni kautta pystyy niin paljon näkemään. Kiitos sanoistasi ja tsempistä! <3 Yritetään olla vahvoja.

   Ei voi kun kiittää, että on tukiverkkoa niin paljon ympärillä. Ei oo tarvinu asioitten kans yksin jäähä kyllä. Ei O:n syntymän jälkeen, eikä nyt A:nkaan. Toki jokaisella on omat elämäntilanteensa ja sellaista konkreettista apua on aika vaikea saaha. Ei tekis pahaa päästä jo pikkuhiljaa happihyppelylle täältä kotosuomesta. Siihen vaan ku ei oo oikeen mahollisuutta välttämättä. Lapsille on niin vaikea saaha pitemmäksi aikaa hoitopaikkaa.

   O tulee nyt helmikuun alussa 1v7kk.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3