5.1.2014

Läheisessä leikkipuistossa


Toissapäivänä kävin poikien kans ulkoilemassa läheisessä leikkipuistossa. Ei oikeastaan tuu kovin monesti ees aatelleeksi, että meillähän on tosiaan alle kilometrin päässä oma leikkipuisto. Jopa täällä, näin korvessa. Ja toinen puisto on 1,8km päässä vanhan koulun pihalla. Sekin on tosi hyvä paikka lasten leikkiä.




Syynä siihen, miten vähän tulee käytyä kyseisessä puistossa, on se että se on niin synkässä paikassa. Tie joka paikkaan johtaa on vanhan metsän ympäröimä.



Tästä tiheä metsä alkaa.



Vanhaa puustoa kasvaa niin tiheästi, että päivänvalo ei juuri puitten läpi pääse.








O nauttii kiikkumisesta. Ruukaa oikein ääneen kikatella kun antaa vauhtia.




Puisto ei ole kovin vanha, koska liukumäet näyttävät ihan uusille. Pienemmästä mäestä O pääsee itse laskemaan. Isompaan ei olla vielä uskallettu yksin. Yhdessä vain.


Hiekkalaatikko. Saapa nähä miten tää puisto on huolettu ens kesään mennessä. Toivon mukaan on.















Puistossa aikaa kuluis vaikka kuinka kauan. Pakko sieltä on aina poiskin lähteä, mutta mukava palata sitten taas toisena päivänä.




Vielä lopuksi muutama kuva pojista. O halusi eilen vielä tonttulakin päähän.



O:n paita on muuten Across4:n paita. Pitihän minun tilata Anton&Ninasta näitä vaatteita vielä lisää, kun olivat -40% alessa. Tämä siis yksi vaate sieltä.

Rakkaat<3

4 kommenttia:

 1. Voisin joku päivä tulla lasten kans J:n ollessa töissä teille päin nii käydään puistoileen yhessä?! :)

  -Annika-

  VastaaPoista
 2. ihana tuo alimmainen kuva <3 onpa tosiaan synkän näköisessä metsässä tuo leikkipuisto,tuleeko sinne edes katuvaloja tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ei oo valaistusta ollenkaan. Syynä varmaan se, että leikkipuisto ei ole mitenkään yleisessä käytössä. Rautaruukki Oy omistaa paikan.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3