12.1.2014

Menneeltä viikolta


Vihdoin on saatu nauttia taas lumesta. Ja onhan se ihan eri valosaa, kun sitä lunta on.
O:lle tilasin talvivaate alesta toiseksi haalariksi tämän across4:n talvihaalarin. Kyllä tarkenee. Puku on tuulen ja veden pitävä. Täälä merenrannassa tuulee melkein aina, joten pitää suojata pikkuset hyvin etteivät jäävy pystyyn.

A tykkää kylpemisestä ihan hirveästi. Kylvyssä käyään aina kun keretään. Yleensä 2x/viikko.


Hymyä ja ääneen naurua riittää.<3 Tuntuu, että A on aina hyvällä päällä. Niin tyytyväinen pieni mies. Osaa hän kyllä suuttuakin. Yks ilta hermostui ensimmäisen kerran niin, että ihan säikähin kun mikään ei auttanu. Yli tunnin toinen huusi putkeen suutuksissaan. Lopulta nukahti syliin, kun kiedoin kapaloon.4 kommenttia:

 1. suloisia veitikoita!Siellä meren rannalla tosiaan tuulee,sen voi vain kuvitella täällä sisä-maassa..ihana kylvystä nauttija teillä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ite oon asunu lapsuuen sisämaassa niin onhan tämä vaihtelua. ;-) kesät ne on niitä minkä takia täälä viihtyy. Talvisin toki myös mut tuo tuuli ja siihen kylmyys ei oo hyvä yhistelmä.

   Poista
 2. teillä onkin enemmän lunta siellä,mutta onneksi mekin saatiin tänne vantaalle eilen illalla lumipeite.en ole kokenut olevani koskaan kovin talvi ihminen,mutta kyllä sitä lunta talvella pitää olla,sadetta ei jaksa koko aikaa!nauttikaa talvesta ja hauskaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi myös sinne etelä-suomeen on saatu lunta. <3 tuota synkkyyttä on kestäny jo tarpeeks. Mukavaa alkavaa uutta viikko myös sinne! :-) ja ihana kun on lukijoita, jotka jaksavat kommentoidakin. <3

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3