8.1.2014

M:n synttäreitten viettoa


Eilen saatiin viettää rakkaan mieheni synttäreitä. Tarkoitus ei ollut "viettää" mitenkään erikseen synttäreitä, mutta kun väkeä tupsahti illan päälle, niin voi jo sanoa että synttäreitten viettoa se oli. Leivoin hänelle jäälauttaleivoksia. Näitä leivoksia oon tehny kerran aikasemminkin. Hyviä ovat ja kun suklaata laittaa tarpeeksi väliin niin nam! Ohje täältä. Itse laitoin tällä kertaa maitosuklaata ja pätkissuklaata. Ja hox kannattaa jättää pohja aavistuksen löysäksi, eikä paistaa ihan "kuivaksi". Näin ovat vielä maukkaampia.


Illan hauskuttaja elementissään. :) O:lla posket alkaa punoittaa aina kun touhuaa paljon jotain.Jokunen päivä sitten saatiin meille postista myös tällainen Fortumin kotinäyttö. Itseä kiinnostaa seurata minne sitä sähköä oikein kuluu, niin siksi otettiin ihan koekäyttöön tällainen. Jos vielä kuukauden käytön jälkeen oon kiinnostunu tästä, niin voin ostaa tällaisen käytettynä, jos joltakin löytyy. Mittarin toimintaperiaatteesta voit halutessasi lukea lisää täältä.Tällä hetkellä en jaksa oikein touhuta yhtään mitään. Kaikki se vähäinen energia mitä on, menee poikiin. Väsymys on melkeimpä ainut sana, mitä päivästä, päivistä, viikoista ja kuukaudesta muistan. Silti pitää joka päivä jaksaa ajatella, että jospa tämä tästä.


7 kommenttia:

 1. On tuo Onni Niin Ihana! Ei voi olla pahalla päällä ja nauramatta kun tuota katsoo!

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköstä leivosta,ei oo vielä koskaan tullu kokeiltua..pitääpä joskus! Tuohon väsymykseen ei oikeasti tiiä mikä auttas, itellä oli sillon ku tähän muutettiin niin juurikin tuo tunne...mitään ei jaksanu ja se väsy ei lähteny vaikka ois saanu kuin nukkua. Vieläki tuntuu et on vähä pimennosa tuo aika..ja monesti se heijastuu koko perheeseen jos äiti on väsyny. Pikkuhiljaa se sitte helpotti. Mutta sen voin sanoa että sitte ku helpottaa niin osaa kyllä tojella arvostaa sitä energiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla ja tuohon voi laittaa just sitä suklaata mistä ite tykkää. ;) Ei kai tähän tunnu mikään auttavan. Uni ei auta, kun se tulee jostain tuolta sisältä se väsymys. Just se onkin kaikista inhottavinta, että kun äiti voi huonosti, niin kaikilla muillakin on asiat pielessä. Sitä päivää odotan, että jaksaisin jotain "ylimääräistäkin" tehä ja touhuta sillain ku on joskus jaksanu. Jospa tämä kesään mennessä alkais helpottamaan. Ens kesänä aion EKAA kertaa pitkään aikaan pitää ihan kesäloman, enkä mene töihin.

   Poista
 3. Ihana Onni!! <3 ja herkkupiirakkaa! Pitäis tehä itekin pitkästä aikaa! Laitatko muuten väliin vaan yhtä sorttia suklaata vai useampaa? On hyvää niinkin että laittaa sekä valkosta että maitosuklaata. :) ja huippu juttu, nyt tekin pääsette seurailemaan sähkön kulutustanne!

  VastaaPoista
 4. <3 meiän viliperi. Laitan yleensä montaa eri suklaata. Valkosuklaa ja normi passaa tähän ehkä parhaiten tai sit minttukrokantti ja valkosuklaa ;-). Nyt ku on jokusen päivää tuota ruutua seurannu nii en mä tiiä onko siitä muuta hyötyä ku et saa kokonaiskilowatit tarkalleen tietoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja näkeehän siitä päivittäisen sähkölaskun summan. ;) ovh tuolle mittarille on kovin suolainen. Jos edullisesti löytyy, niin ei paha. Tuota minttukrokanttia vois kokeilla ens kerran tuohon piirakkaan, niin hyvältä kuin se kuulostaakin!

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3