13.1.2014

Tästä se viikko alkaa


Tänään aurinko pilkisteli vähän aikaa ihanasti puiden lomasta. Pakkanen paukkuu nurkissa, joten takkaa ja saunan pesää ollaan lämmitetty ahkerasti. Kyllä ne kilowatit juoksee siitä huolimatta melko lujaa. Mutta pääasia, että mökki pysyy lämpimänä.

Välillä on ihana olla vain perheen kesken kotona -ilman vieraita. Meillä käy aika paljon vieraita, joten pitää saaha olla rauhassakin. Ja tällä hetkellä ei oma jaksaminen ole sitä 100%:sta, niin sitä suuremmallakin syyllä. M:n velipoika hitsailee pajalla, mutta häntä ei osaa vieraaksi enää laskea.

Vielä tulee kynttilöitä poltettua aika ahkerasti. Välillä on mukava laittaa jokin pirteän tuoksuinen hajukynttilä palamaan.

O:lta ei touhuilut lopu kesken. Vielä hän ei taho oikeen yksin saaha leikkejä pystyyn, mutta jospa hoksais pikkuhiljaa, ettei kaikkeen äitiä tai isää tarvita. Näillä Megablokseilla leikitään melkein joka päivä. Kuten kuvista näkyy, osaa pieni mies jo jonkin verran käyttää mielikuvitusta rakennelmissa.


Tämä pieni kiikkutuoli on varsinainen aarre<3 O:lle tärkeä, samoin kuin satuja kertova ja laulava nalle.
Meillä on sauna lämmenny nyt melkein joka päivä. Lämmittää samalla toista päätä talosta. Minä nautin, kun sain tänään käyä ihan yksikseen rauhassa saunassa. Vilukissan varsinainen lempipaikka. ;)


Tässä muutama huono kuva meiän saunasta. Samalla näppäsin, kun kävin lisäämässä puita. Ja voisimpa muutaman sanasen saunasta kertoakin.. Se on semmonen 6 kulmaisen mutterin muotoinen. Mahtuu isompikin porukka saunomaan. Monesti kun kaksistaan ollaan saunassa oltu, niin on tuntunu vähän liian isollekin. Tilan kanssahan pärjää kyllä aina. Mutta joskus, jos rakennetaan talo, niin tehään vähän pienempi.


Ledivalot tuo kivasti tunnelmaa muuten pimeään saunaan. Tänään tunnelmaa toi myös taivaalta möllöttävä kuu. Saunan neljästä ikkunasta kuu toi kivasti lisävaloa.Opinnäytetyö kummittelee koko ajan niskassa. Sitä on pitäny nyt rustata sen mitä oon lapsilta ja muilta hommilta kerenny. Tarkotus ois tässä kuussa saada valmis työ esitettyä ja toukokuuhun mennessä pitäis olla koko paketti kasassa. Muista kouluhommista en tänä keväänä ota mitään ressiä. Opinnot jatkuu sitte syksyllä -14. Sillon A:kin on jo sen ikäinen, että raskii hoitoon viiä.


Nyt on sellainen tunne, että tästä päivästä on mukava jatkaa tätä viikkoa. Iloista ja ehkä parempaa viikkoa sinullekin! <3

6 kommenttia:

 1. voisinpa auttaa sinua siinä arjessa <3 ottaa vaikka pikkuiset hoiviini että saisit keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin :) tai laittaa ihanat tyttäreni sinulle avuksi ;)
  voima-halaukset sinne ja nauti tuosta saunan lämmöstä yksin aina ku se on mahollista!

  VastaaPoista
 2. Lämmittipä mieltä nuo sinun sanat, kiitos niistä! <3 ja lupaan nauttia aina ku se on mahollista.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Tykätään itekin tosi paljon. Taidankin kohta ruveta sitä lämmitteleen, niin pääsee mieskin saunaan kun tulee aamuvuorosta. :)

   Poista
 4. Hei!

  Aivan herkku tuo keinututoli! Tuo nalle myös loistava. LAsten päiväkotikaverilla sellainen. Mistähän lie voi hankkia. 2 vuotias ruutulta näki nallen kuvan ja samanlaisen haluaisi. =)
  Sauna on niin rentouttava paikka. Sinne kun vielä yksin pääsee arkea karkuun, niin avot! Taas yhden päivän jaksaa! Voimia arkeesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moips!

   Niin se on. :) Minä en itseasiassa tiiä mistä nuita sais. Toinen mummuista sen osti pojille. Pitääpä kysästä ja jos paikan saan tietoon, niin voin sen toki sulle tänne laittaa, niin voit sellaisen lapsellesi hankkia.

   Sauna on kyllä melkein jokaisen suomalaisen lempipaikka, niin uskallan väittää. tai ainakin paikka jossa rentoudutaan. Kummasti illallakin saa unen kun muistaa saunoa. Kiitos, voimia tässä on kysytty ja kysytään vieläkin. <3

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3