21.1.2014

Tavallinen tiistai

Tänään meillä on käyny vieraita. Minun ystävä perheineen. Pitkästä aikaa nähtiin, mutta silti aina yhtä ihana nähä, vaikka harvoin nähään. Kiitos ystävyydestä! <3
Kävin eilen pitkästä aikaa kirpparilla. Samalla kun olin opparia menossa tekeen. Tuon punaisen jumppapallon löysin muutamalla eurolla. Meillä on kerran ollu tuommonen vaan koira sen rikko.. Voitte arvata miten riemuissaan O oli ja ei pienemmälläkään nauru jääny sisään. A tykkää muutenkin hyppyyttelystä.

Tänään ollaan myös herkuteltu pizzalla. Laiskana haimme suoraa pizzeriasta. Ei aina ole pakko jaksaa ite tehä kaikkea. Meillä tulee muutenkin tosi harvoin syötyä mitään roskaruokaa tai käytyä ulkona syömässä. Ihan hyvä vain. Tavallinen kotiruoka on parasta.A oli niin suloinen tuo lakki päässä ja vispilä kädessä. <3


Eipä tänne sen erikoisempia kuulu. Huomenna tulee taksi hakemaan aamusta ja menen O:n kans käymään foniatrian polilla OYSissa. Saapas nähä mitä siellä. Ei ole itellä mitään erikoisempia ajatuksia käynnin suhteen. Foniatrian klinikalla seurataan kuulohommia ja kielellistä kehitystä. O:lle tehään kuulontutkimus. Katsotaan siis että kaikki on kunnossa sillä puolella. Ei kuulossa kyllä mitään vikaa ole ollut missään välissä. Hyvä että tutkivat senkin, kun O lla on nyt vähän enemmän ikää.4 kommenttia:

 1. suloinen tuo teidän A,hurmaava pikkuinen <3 Joskus saaki ottaa vähän rennommin,ja syyä vaikka valamista pizzaa. Kivan löydön oot tehny,kotosalla pystyy vaikka pikkuisten kanssa jumppailemaan!
  Ystävät ovat tärkeitä,tosi ystävistä on pidettävä lujasti kiinni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet suvi niin oikeassa tuosta ystävyydestä. Tosi ystävistä on pidettävä kiinni. Sellaisia on vain harvassa. <3 A jaksaa hurmata naurullaan joka ikinen päivä. Hänestä saan voimaa ihan älyttömästi vaikka hän sitä myös vie.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3