11.2.2014

Kinderpiirakkaa ja A:n neuvolakuulumisia

Tähän päivään on mahtunut monenlaista. Heti aamusta kävin O:n kans pulkkailemassa. Uusi isommille tarkotettu pulkka pääsi käyttöön ja vauvapulkka saatiin laittaa oottamaan A:ta. Kyllä oli mukavaa ulkoilla, loska ja räntä säästä huolimatta.

Mieheni teki sillä aikaa ruuan ja oli A:n kans, kun oltiin ulkona. Luksusta. ;) on tuosta miehen sairaslomasta jotain hyötyä. Vielä ollaan ainakin tämän kuun loppuun koko perheen voimin kotona. Sitten mies palaa taas töihin ja arki muuttuu monella lailla.

A:lla oli tänään 5kk neuvola. Hienosti poika on kasvanu. Pituutta oli tullu taas monta senttiä lisää. Vertasin O:n ja A:n kasvuja ja huomasin, että ovat kehittyneet suunnileen samaan tahtiin.

O 5kk neuvolassa: painoa 7870g ja pituutta 67,5cm. 
A 5kk neuvolassa: painoa 7780g ja pituutta 66,4cm.

Melkein samoissa lukemissa pojat kyllä ovat menneet. A painoi syntyessään kilon vähemmän O:ta, joten on ottanu huimasti isoveljeä kiinni koko ajan.


Tänään leivoin jo toistamiseen kinderpiirakkaa. Melkeen viikon oon tuota aikonu tehä ja tänään sain vihdoin tehtyä. Herkkua on! ;) taltuttaa pahimmankin suklaan ja makeanhimon. Ohjeen otin täältä. Tein muuten samalla ohjeella, mutta jätin kreemistä munat pois.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Suosittelen! ;-) teen nykyään normi suklaapiirakankin tällä pohjalla. Niin paksu ja herkullinen.

      Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3