10.2.2014

Meiän touhuja

 Täälä on oltu vain kotona ja yritetty selvitä normi arjesta. O:n läkitystä on nostettu, mikä on aiheuttanu pikku miehelle vielä enemmän väsymystä. Ei olla sivuvaikutuksilta vältytty, mitä jo ennakkoon pelkäsin. Semmosta kömpelyyttä on tullu ja O kaatuilee tosi paljon. Kiukkuisuutta ja agressiivisuutta on ilmantuunu myös. :( Jospa nää oireet ei tästä pahenis..

Enää ei selvitä päivästä ilman päiväunia. Iltapäivästä viimeistään poika sammuu sänkyyn ja nytkin on unten mailla. 

Veljeksiä kuvasin eilen, kun lukivat niin nätisti kahestaan kirjaa. A on ruvennu seuraileen ja kuunteleen leikkejä entistä enemmän. Mahallaan makoilee jo lattialla ja sohvan reunasta ponkasee vähän vauhtia, mutta vielä ei tosin ite mahalleen pääse.


Tänään päästiin mieheni kans ihan kahestaan liikenteeseen, kun pojille tuli hoitaja. Harvinaista herkkua. A:n syntymän jälkeen ei oo ihan kaksistaan päästy vielä minnekään. Kummasti se reilu 2h autto jaksamaan taas. Käytiin ihastelemassa vastasyntynyttä poikien serkku-tyttöä. <3

Kyllä hartiat sen reissun aikana putos monta senttiä alaspäin. Sai antaa vastuuta vähäksi aikaa toiselle aikuiselle.


O:n kans rakennettiin eilen lumiukko tuohon pihalle. Kyllä oli pieni mies mielissään ja itekin osallistu jo niin näppärästi rakentamiseen. Lunta piti saaha ite taputella joka puolelle. Kivet laitettiin käsiksi ja tupsuksi pipoon.

 


A on ollut pääasiassa tyytyväinen ja nukkuu tosi hyvin öisin. Viime yönäkin klo.22-08. Päivälläkin nukutaan vielä ainakin kahet päikkärit. Ja syömäpuolikin on onnistunu loistavasti. Pilttejä pikku herra vetelee nassuun jo tosissaan.Huomenna ois A:n 5kk neuvola. Ois oikeasti ollu jo viime viikolla, mutta mulla alkaa tää muistamisen kapasiteetti oleen niin täynnä, että unohtelen jo asioita. Sen seurauksena A:n lääkärineuvola (joka ois pitäny olla jo 4kk:n iässä) siirtyi sitten 6kk lääkärineuvolaksi. No eipä tuo nyt niin paljoa haittaa, mutta ois ollu kiva saaha poikien vammaistukihakemukset yhtäaikaa menemään. Pelkästään sen lausunnon takia en ala lääkärireissua tekemään.


Sellaisia kuulumisia tänne. Tämä viikko onkin ohjelmaa täynnä. Joka päivälle tuntuu taas olevan jotain. Yritän kuitenkin tulla tänne päivittelemään taas. 

5 kommenttia:

 1. Jaksamista sinulle! Ihana et osaatte myös irrottautua lapsista ja antaa aikaa toisillenne. Joillekkin se voi olla vaikeeta, varsinkin kun on erityislapsi.
  Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Vaikeaahan se on, ei ole helppoa luottaa ja antaa poikia hoitoon. O;n hoitopaikan lakkautin juurikin tästä syystä.. on vaan pakko ajatella omaakin jaksamista.

   Poista
 2. Teilläki tehty lumiukkoja:) Meki tänään mummulassa.. Aivan ihana, että A on niin tyytyväinen ja nukkuu kunnolla yöt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitihän se ruveta tekeen ku tuli kelit kohilleen. Tosin tänään ukko oli jo aika sulanu. On kyllä huippu et ainakaan A ei oo nyt valvottanu.

   Poista
 3. voima-halaukset sinne <3 päivä kerrallaan eteenpäin...ja se oma aika,pienikin on tarpeen.Vielä,jos saa miehen kanssa olla kahdestaan...
  tuo unohtelu on ihan luonnollista,älä huoli,et ole ainut...kalenterista huolimatta tuppaa mullaki asioita unohtumaan...Ja jos A.n puolesta ei oo hätää,niin se lääkäri-neuvolan siirtyminen ei varmaan niin pahastakaan ole...

  VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3