17.2.2014

Video pikku kullasta

Tammikuun tiheätahtinen blogin päivittäminen on muuttunut näköjään tosi hitaaksi. Syynä tähän on niin monien asioitten summa. En myöskään tykkää päivittää blogia ilman kuvia. Kameraa ei oo tullu tongittua tuolta laatikosta kovin monena päivänä tässä kuussa, joten päivittäminenkään ei oo kiinnostanu.


Tänään sain kuitenkin otettua A:sta ihanan videon. Anteeksi huono kuvanlaatu!! Kännykällä otettu.

video

A:n lempipuuhaa on tämä pärisyttäminen. Sitä tapahtuu varsinkin pilttiä syödessä ja soseet saa kyytiä. A on ruvennut oikein urakalla syömään nyt pilttejä. Lihapiltit ja puuro on aloiteltu varovasti. Mahavaivoja ei ainakaan vielä ole tullut joten voiaan jatkaa tätä tahtia syömistä. O:lle tein tosi paljon sauvasekoittimella itse ruokaa. Nyt täytyis ryhdistäytyä ja käyttää aikaa myös A:n ruokien tekoon. Perus peruna-porkkana sose pitäis ainaki tehä itse. Nyt ei vaan oo jaksanu pahemmin välittää, kun kaks lämmintä ruokaa päivässä on tuntunu välillä ylivoimaiselta ja ajoittain sen yhen ruuankin teko on jääny.

8 kommenttia:

 1. Voi söpöläistä! <3 Hyvä että pienelle ruoka maistuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kyllä maistuu joskus tapahtuu sitä kuuluisaa ylensyömistäkin ja sit itketään mahaa.

   Poista
 2. Voi ihanaa suloisuutta! <3

  VastaaPoista
 3. Minäki muka ajattelin et teen kyllä itte Lilianille soseet,mut eheeei,en oo jaksanu :D kaupan hyllystä saa niin kätevästi piltit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on että sieltä ne kantautuu kätevästi. Joku siinä kuitenkin on mikä kolkuttelee että pitäis ite tehä tuoreista raaka-aineista.

   Poista
 4. Ihana A :))) kerrassaan suloinen. Koittakaaha jaksella siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota pikku murua ei voi kyllä vastustaa! ;-) koitetaan jaksella ja eteenpäin mennään.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3