21.3.2014

213-päivä Kansainvälinen Down lasten päivä

Tänään on kansainvälinen down-lasten päivä. Ihana, että tällainen päivä on olemassa. Vaikka joka päivä muistamme, että meillä on aivan erityinen ja ihana lapsi, tänään asia on ollut vielä enemmän pinnassa. 

A on voinut tosi hyvin eilistä lukuunottamatta. Hän sai mahanväännön kyläpaikassa, eikä itkusta meinannut tulla loppua ollenkaan. Tämä on harvinaista A:lle, koska aiemmin meillä ei oo näin hirveästi itketty. Kyllähän siinä äitinä säikähti jo että mikä on, kun ei ohi mene ja toinen huutaa kurkku suorana. Onneksi olo helpottui ja pieni lopulta nukahti.

 
Tämän kuvan ja videon myötä haluan toivottaa teille lukijat hyvää 213-päivää. :)

5 kommenttia:

 1. Voi, olisinpa tiennyt. Olisin halannut työpaikalla ihanaa down - tyttöä. Lasten serkkupoika on myös mielessä. Voimia, kärsivällisyyttä ja iloa kaikille down- perheille!
  Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin nuita mainitsemiasi asioita varmasti tarvitaan down-lasten kans. Onneksi kenenkään ei tarvitse olla yksin asioitten kans, vaan yleensä aina on apua saatavilla.

   Poista
 2. <3 down-lapset ovat niin ihania,pienestä asti :) aitoja ja rakkaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A ainakin on tuonut tähän mennessä vain valoa meidän elämään. Hän on se joka jaksaa joka ikinen päivä hurmata iloisuudellaan. Kun A:ta katsoo ei voi olla pahalla tuulella.<3

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3