19.3.2014

K niinku kohtaus


En tiedä mikä siinä on, mutta jälleen kerran herään O:n kohtaukseen. Olen kerennyt ite nukkua vasta 1,5h, kun pomppaan kesken sikiän unen O:n luo ja huomaan, että kohtaus on päällä. 

Tällä kertaa alan täristä itekin. Kohtaus on yhtä rajuna päällä kuin ensimmäisellä kerralla. Juoksen hakemaan Stesolidin. Se ei ole jostain syystä sielä tavallisessa paikassa, hoitorepussa. Ei lääkepakissa. Kaivan uuden paketin esille kaapista.

Herätän mieheni. Hän tulee silittelemään myös poikaa. Lääke alkaa onneksi vaikuttaa heti ja kouristaminen laantuu pikkuhiljaa. Otamme rakkaan meidän keskelle nukkumaan. 

Siinä yö menee vähän väliä herätessä. O oksentaa limaa muutaman kerran. 

Voi meidän rakasta!<3 Mielessä vain kysymyksiä, Miksi tällaista? Eikö nämä olisi voinut jo loppua?
Ensimmäinen kuva viime OYS in reissulta ja toisessa kuvassa O 1-vuoden ikäisenä.

7 kommenttia:

 1. Voi itku!!! Niin pahalta tuntuu O:n ja koko perheen puolesta! :'( Voimia! <3

  VastaaPoista
 2. Sanos muuta. Pahalta se tuntuu itestäki ku pienelle tapahtuu tällaista. :-(

  VastaaPoista
 3. Kiitos anonyymi kommentista!<3 en sitä tänne julkaise koska koin yhden lauseen liian henkilökohtaiseksi tänne blogimaailmaan. Mutta näinhän se on , että lasten kans on monenlaista oppinut tuola sairaalamaailmassa. Suuntautumisvaihtoehtokin on näiden kaikkien tapahtumien aikana selvinny. Olin suuntautumassa tehopuoleen mutta ei minusta enää olekaan niin hektiseen hommaan. Olkoon edes töissä nämä asiat loitommalla.

  VastaaPoista
 4. Voi että, tippa tuli silmään kun luin tätä:/ Voi harmi että kohtaus tullu.. Nukkuuko O teidän huoneessa? Vai miten heräät kohtaukseen? Voin vaan kuvitella äitinä sun mietteet ja huolen.. Paljon voimia teidän koko perheelle! -T

  VastaaPoista
 5. Ootte vahvoja, kyllä te jaksatte! <3
  <3:llä J

  VastaaPoista
 6. Voi, niin tuttu sairaus meidänkin perheessä. Tiedän miltä tuntuu katsoa kouristavaa lasta ja tuntea itsensä avuttomaksi. Toivottavasti teillä saadaan lääkitys kohdalleen mahdollisimman pian. Voimia!

  VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3