29.3.2014

Mitä meille kuuluu?


Täällä porskutellaan arkea eteenpäin. Kevät on näyttänyt nyt parastaan ja päivisin lämpöä jo riittää. Ensimmäinen narsissi uskaltautui kurkistamaan päivän valoa.

Minä olen yrittänyt selvitä viisaudenhampaiden poistosta. Maanantaina poistettiin kaksi hammasta eikä ota parantuakseen. Meilläkin on ruvettu siirtymään välikausivaatetukseen. Se tässä onkin oikea ressin aihe ollut. O:lle on jäänyt tietysti haalari ja takit pieneksi, kun jätkä on hurahtanut joka paikasta monta kymmentä senttiä pituutta ylöspäin. A:lle mahtuu onneksi O:lla olleet puvut.


Viime vuonna meillä oli käytössä tämä KappAhlin puku. Voin kertoa, että ihan loistava valinta jos joku miettii minkälaisen vk-puvun omalle lapselleen ostaisi.  Tähän ei ole tullut käytön jälkiä juuri lainkaan, vaikka O on pitänyt tätä hoidossakin. Eli laatu on taattu.

No minähän lähin tänään poikien kans käymään kyseisessä kaupassa, MUTTA minun tuurilla 98cm vk puku oli loppunut.. 104cm olisi passannut myös, mutta eipä ollut enää sitäkään. 

Tuli sitten törsättyä taas muihin lastenvaatteisiin. Mukaan lähti vino pino kummallekin pojalle paitoja ja housuja. 

Kumpikin on kyllä kasvanut niin paljon, että vaatekaapit sais käyä TAAS läpi kokonaan. Ei siis hullumpi sijoitus ja klubipäivien kunniaksi KAIKKI -30%. (jotain itsepuolustelua kenties.. :D)Sikapäivillä käytiin pyörähtämässä Kärkkäisellä myöskin. M:lle oli pakko ostaa tällainen pipo.

 En siis ollut poikien kans ihan yksin kaupoilla vaan siskoni olivat mukana. O:n perässä juoksemista riitti, enkä olisi reissusta selvinnyt varmastikaan ilman heitä tai tiukille ois ottanu. Kärryihin sidottuna taisi pojan kauppareissut suurimmaksi osaksi toteutua. Syystä että.. poika taisi muutaman kerran livahtaa vaaterekkien taa piiloon ja liukuoviin leikkimään. :D


Kotona meillä on aika kulunut oikein mukavasti. Kevään valo on tuonut esiin kaiken talvimasennuksen alle hautautuneen pölyn ja lian. Sitä on yritetty tästä torpasta pikkuhiljaa häätää.

O on varsin hyvä apupoika. Rätti käteen ja jo alkaa ikkunat puhdistumaan. (Äidin toiveajattelua :) hih)


Tällaisia turinoita tällä kertaa. 

Ehkä saan uudesta makkarista kohta kuvaa tänne. Matto ja sängynpääty on vielä kesken, mutta muut alkaa olla jo paikallaan. Ainahan sitä jotain on mitä haluaisi toteuttaa lisää ja lisää.. ;)

4 kommenttia:

 1. Kiva arkinen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että tykkäsit. :-) pitäisi olla vähän aktiivisempi ja kertoa ihan arki jutuista.

   Poista
 2. Meillä ei oo vielä voinu oikein välikausi-vaatteisiin siirtyä,niin on pitäny pakkasta ja takapiha kurainen,ett oon antanu pojilla olla huonommat talvi-puvut käytössä..
  Sitä samaa urakkaa oon minäki yrittäny tehä,saada talven pölyjä pois nurkista ja kaappien perukoiltakin..Hitaasti,mutta varmasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääläkin on ollu viime päivät tosi kylmiä tuulen takiakin. Talvivaatteet ne vielä olla pitääkin. Hitaasti ja varmasti se siivous onnistuu minultakin. :-D ei kerralla jaksa koko 165m2 siivota ja kaappeja jynssätä.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3