3.3.2014

Mukavaa maanantaita


Pikainen päivitys tänne. Tällä viikolla on luvassa monen moista. 
 
Huomenna menen tekemään naikkosten kans loppuun meiän oppari projektin. Siis loppuun... Nytkö se sitten on VIHDOIN ohi ja valmis? Onhan sen eteen nähty vaivaa ja vuodatettu hikeä ja aikaakin on vierähtänyt opparin parissa parisen vuotta.

Ohjaavien opettajien kommentteja jäähään kauhulla odottamaan. Entä jos vielä jotakin korjattavaa...Noo ei passaa murehtia etukäteen.

Keskiviikkona on sitten vihdoin A:n 6kk lääkärineuvola ja saadaan asioita ehkä eteenpäin.

Torstai aamusta pojat lähtee mummolaan muutamaksi päivää hoitoon. 

Miten ihana saada ensimmäistä kertaa A:n syntymän jälkeen yli yön omaa aikaa. Jotain pientä mukavaa keksitään tuon miekkosen kans. Perjantai taitaa sitten mennä kokonaan remppaa tehdessä.

Ihana kesä <3 tule jo ;)

 Remppakuulumisista sen verran, että nyt on seinät tasoitettu ja hiominen edessä. Sitten pohjamaali seiniin ja lopuksi pintamaali. Tehosteseinäksi ostettiin maalaisromanttista tähtitapettia. Lattiaksi valittiin harmaan-valkoinen laminaatti. Listat uusitaan myös ja ne on valkoiset. Päivittelen kuvaa sitten, kun huone on paremmalla puolen. :) Malttakaahan ootella sinne asti.


Nyt jo niin kauhea kesän kaipuu. Nämä kuvat ei ainakaan helpota sitä kaipuuta ollenkaan ja vielä kun ulkona sataa räntää. 

Mutta mukavaa maanantaita! :) Minä lähen pesemään A:n pulloja ja jatkamaan pyykkihommia, nyt kun M on vielä O:n kans kaupungissa.

-Outi


6 kommenttia:

 1. Ihana kun jaksat usein kirjoitella kuulumisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaminen vain selkeyttää omia ajatuksia ja tekemisiä. Siksi kai sitä niin usein täälä käy. :-) mukava että on lukijoita, jotka on kiinnostuneita meiän elämästä vaikka mikään ruusunpunainen tämä blogi ei olekaan. Itse törmää niin pinnallisiin blogeihin että mukava on kirjoitella vähän avarammin. Ja kun on kokenut kaikenlaista niin sellainen pinnallinen ei kovin kiinnostakaan.

   Poista
 2. tykkään sellaisista blogeista missä mennään vähän pintaa syvemmälle. Siinä saa itekki erilaista näkökulmaa asioihin. Toki ymmärrän myös selllaisia jotka ei halua kertoa mitään syvällisempää, olen itsekkin hitaasti lämpenevä. Sun blogia on niin mukava lukia, KIITOS. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtava että sinusta tuntuu tälle! Oleppas hyvä vain :-) aivan kaikkea en toki minäkään täälä kirjoittele, mutta ihan vähän enemmän kuin keskiverto. Niin ja onhan blogini realitylife blogi. :-D ei mikään asioiden kaunistelupaikka. Minä en voi sietää sellaista että asioita kaunistellaan ja yritetään esittää jotain muuta kuin ollaan.

   Poista
 3. Samoin! Melkein kuin tuntisin sinut, vaikka en tunnekaan. :-)
  Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että olet löytänyt blogini ja annat sille arvoa. Lämmittää kovasti mieltä<3

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3