8.3.2014

Uusi makkari ja yöpöydän lamput


Tässäpä ois muutama kuva rempatusta makuuhuoneesta.

Homma tuli tänään vihdoin päätökseen. En olisi voinut saada parempaa naistenpäivän lahjaa, kuin ensimmäinen yö uudessa huoneessa. Tämän tyylisestä makuuhuoneesta olen niin kauan haaveillut ja vihdoin se on totta.
 


Vielä en julkaise kokonaisuudesta kuvaa, koska sisustaminen on pahasti kesken. Monenlaisia ideoita aion toteuttaa lähipäivinä.

 Nämä yöpöydän lamput löydettiin eilen. Sopivat meiän tyyliin. Vaaleaa ja kristallia.


Tuo taustalla oleva tähtitapetti löydettiin ihan sattumalta värisilmästä. Se on ruotsalaista BoråsTapetter:in laadukasta tapettia. Helppo asentaa paikoilleen liisterillä.


Meiän "loma" kuluikin huonetta tehdessä. Pojat olivat siis torstain ja perjantain mummulassa. Hyvin niillä oli sielä menny. Kyllä tekee hyvää olla yön yli erossa lapsista. Aivan luksus lomaa. En enää edes muistanut millaista on olla ilman lapsia.

 Käytiin perjantaina sisustusjuttuja kattelemassa. Eipä siltä reissulta oikein muuta löytynyt, kuin nämä yöpöytien lamput. En tiiä oonko liian vaativa, mutta päätin että kattolampun, matot ja verhot tilaan netistä.


8 kommenttia:

 1. Se on ihana tunne ku saa haaveita todeksi! :) tosiaan..minkähänlaista se elo ois ilman lapsia? hetken aikaa nauttii ja itellä ainaki tuntuu että sillon ois pitkä lista kaikkea tekemistä. mutta kyllä sitä pian kaipaa silti niitten touhotusta takasi<3 mukava kun saitta pientä irtiottoa arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Antaa aivan uutta energiaa kun saa toteutettuakin jotain eikä aina jää sinne suunnittelun asteelle. Kyllä niitä lapsia rupes jo toisena päivänä kaipaamaan. Mutta lomaa ois voinu pitää monta päivää enemmän. ;-) meillä on nuo erityisyys asiat niin pinnassa ollu että haluais unohtaa välillä KAIKKI lasten asiat hyväksi toviksi. En tiiä ymmärrättekö mitä tarkoitan?

   Poista
  2. Täysin ymmärrettävää. Mun mielestä niin hyvä ku pystyy hyväksymään ja puhumaan asioista tuoltakin kannalta,aitoja tunteita nuokin :) Itellä oli välillä vastaavia tunteita jotka johtu kyllä ihan eri syistä...onneksi nyt täysin helpottanu. Teillä nuo asiat vaan on niin pysyviä että ne on varmasti ihan erinlain pinnalla jatkuvasti, tietyllä tavalla koko elämän. Tsempit tänäänki sinne - ajatuksisa ootta useinki!

   Poista
 2. ihana on huone,niin rauhallisuutta huokuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 katsotaan mitä mieltä ootte sitte ku saan kokonaisuudesta kuvaa ja kaiken suurin piirtein valmiiksi.

   Poista
 3. Oi kuinka kauniilta ja rauhalliselta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3 tykätään että makuuhuoneessa on tilaa ja rauhallisuutta. Vaaleat ja pastellisävyt on ihania. Musta, harmaa ja valkea pysyy makuuhuoneessakin pääväreinä.

   Poista
  2. Hienot on lamput! Meillä samallaiset. ;) Ja ihana tähtitapetti!! Ü

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3