24.4.2014

Ajatukset arkisiin asioihin

Tänään olen yrittänyt palata omissa ajatuksissa takaisin arkisiin asioihin. Kyllä nuo O:n kohtaukset aina pysäyttää ja varsinkin jos tulee sairaalareissu. Kotiin palatessa ei osaa oikein alkaa mitään järkevää tekemään.

Ruuan jälkeen M lähti O:n kans käymään kaupungissa. Minä jäin A:n kans kotiin.


A:n nukkuessa leivoin. Persikka-rahkakermaviilipiirakkaa. Pääsiäisenä tein tätä mummulassa ja kotona jäi tekemättä, joten pitihän asia korjata. Tällä kertaa kokeilin ystävän blogista otetulla ohjeella.

Ihan hyvää tuli. Pohja meni aavistuksen liikaa. :( noh,tietääpä että pitää ens kerralla vähemmän aikaa uunissa.


Pääsiäisenä syötiin mummulassa herkullista pashaa. Tähän mulla ei ole vielä ohjetta, mutta pitänee ens kerralla ottaa se itellekin, koska tämä oli HYVÄÄ!


Sillä aikaa kun A nukkui oli ihana istuskella lämpimällä terassilla ja juoda ihan rauhassa päiväkahvit. En tiedä mitään niin mahtavaa tunnelmaa, kuin seurata samalla sorsapariskunnan uiskentelua vedessä. Välillä ne kömpi tuohon rantaan seisoskelemaan. Pitäis ottaa niistä enemmän kuvia, kun vielä tässä uiskentelevat. Kesän tullen ne häipyy aavammille vesille.


Mieheni löysi tallin kätköistä käyttämättömät saviastiastot. Nämä on joku käsin maalannut. Sen enempää en näitten tarinaa tiedä. Hyvä niistä on terassilla nauttia kahvia.

Toivotaan, että yhtä lämpimät säät jatkuvat vappunakin. Päästään grillikausi avaamaan sen jälkeen, kun piha on kunnossa talven jäljiltä. Tarkoittaa sitä, että 1 ha nurmikkoa on haravoitu ja kerätty risuista, aita rakennettu koko tontille (tarkoitus on rakentaa tuohonkin kohtaa mikä kuvissa näkyy), kasvimaakehikot asennettu paikoilleen ja multa hankittu + sata muuta asiaa mitä PITÄIS pihalla tehdä. Taitaa käydä niin, että ei päästä grilliä käyttään ennen syksyä ;).

6 kommenttia:

 1. Kivannäköinen päiväkahvi paikka sinulla! Eipä kaikilla ole noin rauhoittavaa maisemaa :) Kahvikuppi myös ihana. Levähdä hetkeksi jos semmonen sauma sattuu ja anna nurmikoiden haravointien ootella, vaikka voin kuvitella miten haravointi "into kutkuttaa". Ei ne sieltä mihkään karkaa :) Luin noita sun edellesiä postauksia, lasten kanssa arki voi olla voimia vievää varsinkin silloin kuin sitä ei voi ennalta arvata, mitä tuleman pitää! Voimia arki askareisiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tottatosiaan ole. :) Tuossa on kyllä mukava rauhoittua yksinkin, jos aikaa liikenee. Nyt on sellainen aika, että ulkona ei ole vielä liian kuuma tehä nuita haravointihommia, niin ei sitä malttaisi olla tekemättä. Ainahan sitä jotain pitää tehä, minä olen sen luontoinen. Jollakin konstin on saatava ajatukset pois lasten asioista - edes hetkeksi.

   Poista
 2. Sinulle on haaste blogissani:) http://onnitassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. oi että,mitkä maisemat terassilta :) nauti kahvihetkistä siinä... Jotakin muuta pitää olla,että voi nollata ajatuksensa niistä arkisista asioista. Minä lähen kameran kanssa metsään tai luontoon ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana, "elämänmakuinen "blogi sinulla täällä. Itselläni on 2-vuotias downveli. Ihanuus <3 Jään ehdottomasti lukijaksi!
  jonnadreaming.blogspot.fi, käy vierailulla! :)

  VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3