17.4.2014

Opiskelustressi alkaa pikkuhiljaa palaamaan sekä kirjoitusta päivän touhuista

Täälä on lähipäivät menneet miettiessä mm. opiskeluasioita ja laitellessa s-postia eri opettajille. En oo milläänlailla ottanu ressiä koulusta nyt, kun oon ollu äitiyslomalla. Ensin O:lta ja nyt A:lta. Enkä olis jaksanutkaan näitten kaikkien tapahtumien keskellä, joten kouluhommat on vähän niin ja näin..

Onneksi sain kahden muun opiskelukaverin kans opinnäytetyön nyt tänä keväänä päätökseen. Siitä oon ollu tosi iloinen ja on tullu hinku taas lähteä koulun penkille istumaan ja saattamaan opinnot vihdoin päätökseen.

Tosin mulla ei ole enää istumista koulun penkillä, kuin syventävien teorioiden verran eli reilu kuukausi. :) Pistää hymyilyttään. 

MUTTA harjoitteluja saan käydä vielä senkin eestä. Noh jospa se sairaanhoitajan ura urkenis sitä kautta sitten.


Tällä hetkellä voin sanoa, että tämä kotona oleminen on ollut tosi ihanaa aikaa -kaikesta huolimatta. Ei ole mennyt energiaa opiskeluun tai töissä käyntiin. Tosin nyt tajusin, että ens syksyn harjoittelupaikat ois pitäny jo varmaan varata. Ei mitään infoo oo tullu mistään, enkä oo kyselly, niin tässä sitä sitten ollaaan. Kenties ilman harjottelupaikkoja...

Noh se niistä opiskeluista. Jospa asiat alkas järjestyyn piakoin.


Sain tänään kuvattua sorsia, jotka uskaltautui uiskentelemaan mereltä tänne meille päin. Tuossa ne ui vähän aikaa muutaman kymmenen metrin päässä takapihalla, kunnes säikähtivät aukeavaa terassin ovea.


Sinne lensivät ja uivat takaisin merelle. 

Jonkin asteinen myrsky taitaa pauhata merellä- tuulesta ja ikkunoiden natinasta päätellen.


Otin tänään muutaman kuvan valmiista etupihan heinäseiväsaidasta. Tällainen siitä sitten tuli. Tykätään kovasti. Sopii meidän pihapiiriin. Nyt pysyy O ja A vähän paremmin aisoissa. Vielä on kuitenkin hommaa, kun samanlainen pitää tehdä takapihalle.


Tässä kuvaa O:n välikausiasusta. Housut on KapphAllin protex-sarjaa ja takki on Lindexin. Kengät on Kavatin vk-kengät. Kiitos näistä kuuluu rakkaalle ystävälleni, jolta nämä ostin.<3 O:kin tykkää ja ovat ilmeisesti mukavat päällä, kun pikku mies on ollut niin innoissaan uudesta asusta. :)


Rakkaat pikku saunojat <3 A:kin on päässyt jo pieniin löylyihin ja nauttii kovasti. Posket helottaa aina saunan jäljiltä kummallakin.

 

7 kommenttia:

 1. Ihania pikkumiehiä <3 Koulukin on ohi nopeammin kuin arvaatkaan! Tuo opparin valmistuminen kyllä antaa varmasti kovasti lisäpotkua opintojen viimeistelyyn! :) ja oothan sä ollu äärimmäisen reipas, kaksi lasta opintojen välissä ja opinnot noin hyvällä mallilla. Ps. Laitan sun henk. koht. Mailiin postia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Eiköhän se loppurutistus ole hetkessä ohi, kun siihen hoito-rulijanssiin tottuu ja koulumatkoihin.. No aika ajoin sitä epäilee omaa reippautta, mutta onhan se paljon jos kaksi lasta on jo opintojen sisään syntynyt ja näin hyvin on pystynyt siinä lomassa koulua käymään. Posti tuli perille! ;)

   Poista
  2. Todellakin! Vähän järjestelyjä nuo opinnot vaatii, mutta niin iso työ on tehty kun oppari on valmis. Alkuvaiheessa kyllä tuntu ettei se valmistu ikinä. Tuttu tunne varmaan monelle opparin tekijälle. :)

   Poista
 2. Aivan ihanat pienet saunatontut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia!<3 ihan parhautta katella iltaisin nuita pikku saunatonttuja.

   Poista
 3. Ihan mahtava tuo aita! Saunan puhtaat lapset on parhautta :) -tiia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykätään itekin aidan lopputuloksesta. Joten kiitos! :) Niin ovat.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3