8.5.2014

Aatos kahdeksan kuukautta


Meillä on jo iso poika. Vauva-aika alkaa jollainlailla jäämään taaksepäin.
 Tällä viikolla poika tuli 8kk. Sen kunniaksi onkin ollut jonkinlainen kasvukausi menossa. Tuntuu, että poika on kasvanut kooltaankin ihan silmissä.


Kävelytuolin hommasin A:lle tällä viikolla. Sitä on kätevä käyttää syöttötuolina. Ei vielä sen enempää siinä istuskella.

Olisin lisännyt tähän videon, missä A juo ihan itse nokkamukista, mutta en nyt jaksa ruveta puhelimella säätämään enempää. Yritän huomenna uudestaan. :)

A hoksasi eilen, että miten nokkamukista juodaan. Ihan itse osaa siitä imeä. Taitava poika ja äiti on ollut niin mielissään, kun poika oppii koko ajan lisää asioita.


O:kin on ollut hyvin kiinnostunut uudesta vempeleestä. 
Kyllä ne sieltä kasvaa. Avomaankurkun taimet kasvaa ihan hirmusta vauhtia joka päivä. Auringonkukatkin on kasvaneet jo melko isoiksi.


Posti toi tänään mieluista luettavaa.


Elina Takalan toimittamaa Rohkeutta, äiti! kirjaa olen lueskellut aina silloin, kun olen kerennyt. Suosittelen.

Tällä viikolla on tullut kokeiltua aikaisin nukkumaan menoa ja voin suositella. Seuraavana päivänä on aivan erilailla virtaa ja herääminen ei tunnu ollenkaan vaikealle.
Loppuviikkoa kohden on lipsunut. Joten nyt äkkiä koisimaan.

6 kommenttia:

 1. Toi oli hyvä "on tullut kokeiltua aikaisin nukkumaan menoa"!!! Heh! Se ei nimittäin oo mikään ihan itsestään selvyys todellakaan, että pääsis aina ajoissa peiton alle. Ja sit joskus vaikka oliskin työt tehty ja vois mennä nukkuun, niin sitten toisaalta saattaa hetken kaivata sellaista omien ajatusten aikaa, saa ajatukset järjestykseen. Päivät kun ei kuitenkaan ainakaan ajatusten tasolla oo ihan sitä perus settiä, kun mukana seuraa kuitenkin sellanen pieni, alitajuntainen huoli mm. näistä epilepsia asioista. Aikaisin nukkumaan menostakin voi tulla ihan tollanen kokeilun arvoinen asia. Hyvä kun muistuttelit asiasta! Kyllä se todella palkitsee seuraavana aamuna. Ja teidän pojat; ihanat!! Tarmokas 8kk! Saitteko muuten mitään uutta infoa sairaalareissulla? Sateisin kevätpäivän terveisin, Marjaana Viljanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :-D juu ei mikään itsestään selvyys tosiaan et pääsis aina ajoissa nukkuun. Päivät on huolia täynnä mut onneksi yhtään samanlaista päivää ei ole. Kotonakin päivät on erilaisia. Viime sairaaöareissun jälkeen on tullut monenlaista uutta tietoa. voisin niistä tännekin kirjoittaa.

   Poista
 2. suloine tuo teidän Aatos <3 ihania kuvia oot ottanu kodistasi :) mulla alkaa olla pitkä lista luettavia kirjoja,muistuttelepa tuostaki kirjasta,että tulee se luettua :) kesä-iltaisin on ihana lukea kirjoja,ku ei tartte erikseen valoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin hän on <3 pieni rakkaus. Kovin paljon ei oo kyllä tullu luettua nykyään. Tästä kuukaudesta eteenpäin ne on nuo koulukirjat, jotka kutsuu. :/

   Poista
 3. Ihana poika! Luulen että hänestä on vielä teille paljon iloa, vaikka tottakai eri tavalla huoltakin. Nautitaan elämästä ja tästä ihanasta kesän odotuksesta!
  Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on kumpaakin, mutta se on varma että rakkautta Aatos tuo.<3 Elämästä pitää nauttia haasteidenkin keskellä, totta. :) Mukavaa kesän odotusta sinnekin! Se on jo ihan ovella.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3