24.5.2014

A:n taidonnäytettä


On tullu valvottua nyt muutamana viime yönä O:n sairastelun takia. Jotenkin en osannu tänäänkään mennä ajoissa nukkumaan. Tässä sitä vielä istutaan koneella.

Viime yönä O:n kohtaus toistui. Kuumetta oli tasan 40 astetta. Onneksi kohtaus meni Stesolidilla heti ohi ja loppuyö nukuttiin tosi hyvin.

Nyt poika tuola tuhisee, eikä ole onneksi kuumeisen oloinen. Jospa tämä virus ois selätetty vihdoin!!


Lämmintä on piisannu ja on ollu ihana kun on voinu lasten vaatekerrastoa vähän vähentää. Ulos tulee lähdettyä paljon herkemmin, kun ei tarvitse alkaa ryysyjä vetämään päälle. Pipot päähän korvia suojaamaan ja ei kun menoksi.
 

Tässä teille näytettä A:n notkeudesta. Pojalla taipuu nuo jalat jo nyt ihan kummallisiin asentoihin. Varvasjooga on parasta! :D

Nukkuma-asennot on ihan parhaita. 
Niille nauretaan miehen kans harvase ilta. 
Yleensä toinen jalka sojottaa ihan pystysuorassa kohti kattoa.


 Avomaankurkun taimet on tällä hetkellä tämän kokoisia. Joko uskallan nämä ulos istuttaa? Vai oisko järkevintä antaa kasvaa sisällä ihan kunnon kokoisiksi?


20 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana pieni varvasjoogaaja!
  Toivottavasti tauti on nyt selätetty!
  Jaksaakin paremmin vaikka väsyttää...
  Meidän 6v.näkee painajaisia sängyn vallanneista muurahaisista ja niitä sitten hätistellään ...
  Aurinkoista päivää.
  T.Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauti on ohitse! :-) *peukkuja poika taas entinen vilipertti. Kyllä olikin rauhallista pojan ollessa kipeänä. Aurinkoisia päiviä sinnekin! <3

   Poista
 2. Downeille tyypillistä nuo ylilöysät nivelet ja siitä johtuva ylinotkeus.Vauva on lisäksi selkeästi ylipainoinen mikä ei yhtään edistä hänen terveyttään.Kai siitä on keskusteltu neuvolassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen suuresti miten anonyyminä kehtaat tuollaista sanoa. A ei todellakaan ole ylipainoinen vaan menee vieläkin painon suhteen nollakäyrillä. Pituutta tulee koko ajan hirmu tahdilla lisää joten painoon suhteutettuna paino jopa LASKEE. Kannattaa ajatella sata kertaa ennen kuin tuommoisia törkeyksiä laukoo!!

   Poista
  2. ei taida tällä anonyymilla ^^ olla omaa lasta. Aivan suloinen vaavi A <3 ja ihan normaalikokoinen!

   Poista
  3. Meillä Aava oli kans vauvana samanlainen "junttura",mikä siis terveille hyvinvoiville vauvoille luonnollista. Nykyään Aava onkin aikamoinen tilli, ei kilot haittaa liikkumista. Ihana poika ja anonyymilla ei taida olla tuntemusta downeista.

   Poista
  4. A on ihan normaalipainoinen. Monesti törmää liian pienikokoisiin lapsiin joilla paino menee miinuskäyrillä ennemmin oisin silloin huolissani. Kun lapsi lähtee liikkeelle paino alkaa tasoittua.

   Poista
  5. Todellakin A on normaalipainoinen! Parempi että vauvoina hieman pyöreitä ku luikkuja. On saanu ruokaa ainaki! Niinkö meijän Minea ja kaikki muutki, aina olleet vauvaiässä ennen kävelemään oppimista ennemmin pyöreitä ku laihempia. Sitten kun oppivat käveleen niin alkaa tasottuun.

   Poista
 3. Suloinen pikku voimistelija <3 älä välitä anonyymien kommenteista,ne ei aina oo mieltä ylentäviä!
  onneksi taudit on selätetty!Toivottavasti älyävät pysyä pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! <3 on selätetty ja jospa saatais olla kesän ajan terveenä.

   Poista
 4. Ylilöysää taitaa olla nyt tuon anonyymin käytöstavat! Omaa pahaa oloa on ikävä purkaa muihin. A on ihana, suloinen ja hienon kokoinen poika :-)

  VastaaPoista
 5. Onpa mahtavaa, kuinka hienosti A kasvaa. Taitaa mennä ihan tavisten käyrillä? Mukavaa kesää teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä mennään ihan aikataulussa kehityksen suhteen. Mukavaa kesää manna teillekin! <3

   Poista
 6. Voi ihana ihana poika!

  VastaaPoista
 7. On kyllä niin hellyyttävä ja ihana poika. Tulee niin mieleen siskoni pienenä(down) joka venyi kyllä joka suuntaan ja oli meitä muita notkeampi. Kurjaa, kun nuin korkeaa kuumetta pitää..paranemisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D onhan se yksi downien ominaispiirre. Hupanen se on seurata mitä kummallisimpia asentoja.

   Poista
 8. Ihanat kuvat on. Opin tätä kautta jotenkin eri tavalla arvostamaan downeja. Kirjoitat jotenkin niin ihanasti ja nuo kuvat on ihania. Varsinki eka ja toka kuvat . :)

  VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3