12.6.2014

Uusi sivu: Blogin takana

Tänään tekisi mieli kirjoittaa kaikkea negatiivista, mutta pidättelen itseä sen verran etten sitä tee. Kaikilla meillä on huonoja päiviä.

Niinkuin olette huomanneetkin, niin en blogistani halua mitenkään negatiivissävyistä, vaan haluan kertoa erityislapsiperheen arjesta positiivisella mielellä, hyymöriä unohtamatta.

Tästäkin syystä on jonkunverran jäänyt kertomatta asioita. Mm. tukiviidakosta, lukuisista lääkäri, labra ja polikäynneistä jää raportoimatta, koska en millään ehdi kaikkea kertoa, eikä se ole mielestäni tarpeellista. Saati tavalliset neuvolakäynnit.Siispä tyydyn nytkin kertomaan, että tänään täälä ollaan leivottu pullaa, pesty ikkunoita ja pyykätty... Minun huonosta päivästä huolimatta, olen saanut jotain aikaiseksi. O on ollut isin kans melkein koko päivän ulkona. Ovat pilkkoneet puita ja leikanneet nurmikkoa. A on ollut minun kans sisähommissa. 


Tässä postauksessa haluan myöskin kiittää teitä lukijoita ja ahkeria kommentoijia! Olette saaneet monista päivistäni paljon parempia. Niinkuin sanonta kuuluu vertaistuessa on voimaa. Ja pitää paikkansa. 

Jäseniä on ilmestynyt lähiaikoina monta monta lisää. Tervetuloa lueskelemaan meidän erityisen tavallisesta arjesta! <3

Lisäsin blogiin uuden sivun: Blogin takana.
Käykääs kurkkaamassa. Löytyy tuolta yläpalkista ja tuosta ylläolevasta linkistäkin pääsee. Kokonaan en saanut vielä valmiiksi, mutta teen loppuun lähipäivinä. :)

7 kommenttia:

 1. Juurikin oikea asenne. Huonoissakin päivissä on melkein sata varmasti myös hyviä asioita! Ja kun ne ihan sanoiksi asti vaikka blogiinsa kirjoittaa, niin kyllä päivän päätteeksi positiivinen mieli ja kiitollisuus on usein huomattavsti jo voitolla! Ja samoin meillä, jos kaikki lääkärit sun muut kävis läpi, niin niille kannattas avata ihan oma Tohtorin touhut-blogi!! :-) hienot pojat ja touhukas perhe! Erityisesti O:lle ♡ usein mielessäni halin lähetä, kun tiedän omasta kokemuksesta, miten haasteellista tuo epilepsia ja sen lääkitseminen todella voi olla! Ja kohtaukset rankkoja lapselle. Mutta silti on tärkeää säilyttää mielessä positiivinen ja kiitollinen asenne. Ja sen sinäkin hienosti osaat!! Kiva, kun saamme seurata arkeanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta ja kannustavasta kommentista marjaana! ♡Pakko on yrittää positiivisia asioita hakea, ei tätä arkea muuten jaksais. Siis että jos mielessä pyörittelis vain poikien asioita niin hulluksihan siinä tulis. Tänne blogiin kun sais jäsenneltyä asioita niin eiköhän ne pikkuhiljaa tuola mielessäkin mene järjestykseen. Nyt on kaikki vielä niin sikin sokin aivonystyröissä. :-(
   Minäpä annan O:lle sun puolesta halin. Sen tuo urhea pikku mies on ansainnu. Niin rohkea ja päättäväinen pieni mies se on kyllä vaikeuksista huolimatta ollu!!

   Poista
 2. voima-halaukset sinne <3 ja jaksamista,mennään päivä kerrallaan :)

  VastaaPoista
 3. Joskus muuten sekin voi auttaa, jos purkaa sanoiksi ne ikävätkin kokemukset ja asiat. Tietysti sen voi tehdä muuallakin kun blogissa... Mukavaa kesän jatkoa!
  Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se auttaa paljonkin. Minä yleensä sepostan tapahtumia ja tuntemuksia ääneen jollekin, ennen kuin edes kerkeän kirjoittaa niitä minnekään. Sitä samaa sinullekin! <3

   Poista
 4. Ihanat vaatteet on A:lla. <3 Ihania yleensäkin kummankin lapsen vaatteet ja lapset muutenkin.

  VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3