19.7.2014

Aika rullaa

Tämä heinäkuu on mennyt ihan hujauksessa ja elokuu lähenee uhkaavasti. Ei pysy ajankulun mukana millään, vaikka kuin yrittää. 

Blogin päivittäminenkin on jäänyt nyt vähemmälle ihan itsestään, kun on muuta tekemistä. Iltaisinkaan en oo koneelle jaksanu sitten enää istahtaa.

 

 Ihan kotona ollaan pääasiassa oltu ja tehty tavallisia touhuja. Välillä kyläilty itse tai meillä on käyny vieraita.

Tämä heinäkuu on ollu siitä erikoinen, että ei olla käyty muistaakseni kertaakaan sairaalassa. (peukkuja) Ihan mahtavalle on tuntunu, kun on saanu unohtaa kaiken maailman ajat, eikä joka päivälle tai viikolle ole ollut jotain käyntiä.

Elokuussa tämäkin ihanuus sitten loppuu. Kummallakin pojalla on tulossa tutkimusjaksot, joten se siitä tavallisuudesta.


O:lla on nyt tullu kuukausi täyteen, ettei yhtään epileptistä kohtausta ole tullu. Koko ajan sitäkin on tuola jossain alitajunnassa ressannu että mikä yö taas kohtaillaan. Sen takia kai sitä on ite taas nukkunu vähän huonommin. 


Keskiviikkona ystävämme olivat tulossa käymään ja mietin, että mitä herkullista heille loihtisin. Jälleen kerran löysin yhden ihanan Kinuskissan ohjeen. Mansikka-daim marenkikakkua. Tämän ohjeen voisin laittaa tänne ihan erillisessä postauksessa. Malttakaahan mielenne. ;) 

Mansikoita on laiteltu pakkaseen vasta n.8kg. Lisää päitäis hakea, kunhan kerkeäis. Viime vuodesta viisastuneena pitää hankkia enemmän. Jos sen 25kg sais laitettua pakastimeen, niin tuntus soppa- ja piirakkamarjoja riittävän.


 

Postipatekin on piipahtanut monena aamuna tuossa ovella. Yhtenä päivänä saapui tällainen meille. Jospa nyt loput koulutehtävät onnistuis vaivattomasti. Ihan sormet syyhyää päästä kirjoittamaan. :P

O on ollu jonku tunnin mummulassa touhuamassa. Sinne suunta siis seuraavaksi.

Mukavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolellekin!<3

6 kommenttia:

 1. Tuo kakku oli niin hyvää! Kiitos vielä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että maistui ;-). Ja kiitos vain itsellenne.

   Poista
 2. onhan se selevä ettei sitä oikein malttas konneella kesällä istuskella :) niin se vaan aika rientää...Mä pakastin 10 kiloa mansikoita,pitäs kans saada pikkasen lisää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja sitten sen liikenevän ajan käyttää johonkin ihan muuhun. Mukava että sieläkin on saatu jo mansikoita pakkaseen asti.

   Poista
 3. Mukava että teill on ollu ihan lomakuukausi :) Tuo kakku näyttää vaan kertakaikkiaan niin herkulliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itestäkin tää on tuntunu ihan luksukselta! Ja kakkua suosittelen edelleen kokeilemaan. :-)

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3