21.7.2014

Ehkä kesän paras ALE löytö

Nyt teen sääntöön poikkeuksen.

Nimittäin olen ollut aikalailla sitä vastaan, että esittelisin täälä blogissani lastenvaatteita tai kaikenmaailman turhuuksia tai hankintoja. Tämä siksi, koska en itse tykkää yhtään lukea sellaisia blogeja, joissa punaisena lankana kulkee ostosten esittely ja materiaan keskittyminen. Elämässä on niin paljon muutakin,
 kuin M-A-T-E-R-I-A!

Koska talvella kengät ovat välttämättömyys,
en voi olla kertomatta kuinka mukavan löydön tein pojille tänään. 

Tämä äiti taitaa olla jo ihan kouluun lähdön lumoissa, nimittäin ajatukset siintää jo syksyssä ja talvessa. Ja luonnollisesti myöskin poikien pukeutumisasiat on tullu pinnalle. Kotona ei ole jaksanu välittää minkälaiset vaatteet milloinkin pukee pojille päälle. Pääasia, että pojilla on aina riittävästi puhdasta vaatetta ja ne vaatteet päällä. ;)


Koska meillä oli ennestään jo kokemusta Kavatin kengistä, uskalsin nämä ostaa. Eikä hintakaan päätä huimannut, koska olivat alessa..

Nämä söppänän pienet ja siniset A:lle pikku jalkoja lämmittämään.


Anton&Ninan liike on lopettamassa, joten sielä oli enää ihan muutamia näitä kenkiä jäljellä ja hajakokoissa tietysti. O:lle olisin myös halunnu nuo siniset, mutta ei ollut enää kokoja. :( 
Siispä otin nämä punertavat.
Luonnossa paljon tummemmat vielä, joten menevät värinkin puolesta oikein hyvin.Onko jollakin jo kokemusta tästä kyseisestä mallista?

12 kommenttia:

 1. ei oo mallista kokemusta,mutt oon kuullu kehuja :) juu,en määkää tykkää blogissani erikoisemmin esitellä uusia vaatteita tms materiaalia.Ainoastaan retro-jutut on pinnalla,neki tosi harvoin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen minäkin kuullut. Ja kokemustakin vähän jo on. Tietysti on kiva lukea näitä joskus ja saaha jotain ale vinkkejä esim. Mutta ei jatkuvasti. Tuunailut ja sisustus on asia erikseen ;-)

   Poista
 2. oon niin samaa mieltä sun kans! mukavampi lukee blogia, jossa ei kokoajan esitellä ostoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että kanssani joku muukin on samaa mieltä. :-)

   Poista
 3. On kokemusta Kavat-kengistä ja huonoja sellaisia! Kengät on huonosti jalkaan istuvat,jäykät ja leveät. Kerran erehdyin ostamaan ja enää en osta.Ei halvalla hyvää saa,niin se vaan on.Lapsikaan (4v) ei halunnut käyttää niitä kenkiä.Parhaat talvikengät meidän muksuille on löytynyt Richterin ja Superfitin mallistoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! Kavatin kengät ei oo halvimmasta päästä, joten laadulta odotan aika paljon ja laadusta kertoo sekin, että O lla olevia vk kenkiä on käytetty paljon ja silti ne ovat vielä hyvät ja lämpimät. Isommille lapsille ei varmasti ole enää niinkään kehiteltyjä malleja. Mutta kiitos merkki vinkeistä :-)

   Poista
  2. Onpa tää anonyymin kommentti ilkeästi kirjoitettu. Eri mieltä saa olla, mutta tässä kirjoitettu kurjalla tyylillä. Ihan kuin yrittäisit viedä ilon toisen hyvästä löydöstä.

   Itse lastenvaatefriikkinä pidän Kavatin kenkiä hyvänä merkkinä. Omilla lapsilla ei ole ollut käytössä, mutta olen kuullut tästä vain hyvää.

   Varmasti pysyy pojilla jalat lämpöisinä, kun Kavateissaan kulkevat. :-)

   T. Neljän äiti

   Poista
  3. no juu on vähän tökerösti kirjoitettu, mutta en ottanut itseeni. :) Tällaisia kommenteja varmasti saisin paljonkin, jos keskittyisin blogissani esittelemään löytöjä, sisustusta, lastenvaatteita yms. yms. Mielipiteitä ja meitä on niin moneen junaan.

   Suosittelen Kavatia. Parempia kenkiä jos lähtee etsimään, niin kyllä on laatu taattu. Ja uskon että lämpimät ovat. Talvea odotellessa. ;) Kiitos sulle kommentista<3

   Poista
 4. Laadukkaita on, eikä oo koskaan menny meillä vesi läpi. Pojan lempikenkiä olleet, eikä oo koskaan saatu näitä rikkikään. Plussaa sekin että lapsen on helppo pukea nämä päälle ite. Varmasti toimivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vedenpitävyys on varsinki syksyisin ja keväisin ihan ehoton.

   Poista
 5. Minusta on mukava lukea eri kokemuksia eri tuotteista. :) liittyi Se lastenvaatteisiin,sisustukseen tai muihin tuotekokemuksiin ja myös tällaiset vinkit ovat tervetulleita. :) Eikä Se tarkoita sitä,ettei elämässä ole muuta kuin materiaa
  , vaan sitä,ettei halua jakaa sitä muuta julkisesti. ;) Tämä siis minun mielipiteeni. Meillä on kokemuksia myös Kavatin kengistä. Osa on olleet tosi hyviä,mutta yhdet remmisandaalit,pojalla ovat olleet surkeat jalalle. Se yllättikin,kosla olin luottanut kavatiin. :) Mutta edelleen esim nahkaiset siistimmäy me on ostettu jo pari vuotta kavatilta. :) Ihanan löydön teit, kelpais mullekkn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On minustakin mukava lukea erilaisista löydöistä. Tarkoitin tuolla materiaan keskittymisellä pelkästään niitä blogeja, joissa ei mitään muuta ole. Kaikki pyörii materian ympärillä ja halussa esitellä uusia tamineita. kuvissa vilkkuu vain uutuuttaan kiiltävät merkkituotteet yms. Saikku:sun blogi on myös aivan ihana. Sanoisinko, että aito!<3 toki kaikki eivät halua julkisesti kirjoitella asioita mikä on ihan ymmärrettävää. Minäkin olen vetänyt rajan johonkin. Joskus tuntuukin, että ihan turha päivittää blogia kun kumminkin tulee niin pinnallista tekstiä.. Avoimuus on yksi asia nykyajan blogeissa, jota arvostan suuresti. TOinen on rohkeus kertoa asioista. Niissä rajoissa, ettei kukaan voi käyttää tietoja väärin!

   Ompa mukava kuulla kokemuksiasi ja että ne ovat olleet positiivisia. Niin minunkin kokemukset, enkä tällä hetkellä vaihtaisi merkkiä halvempaan tai kalliimpaan.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3