22.7.2014

Mökki täynnä savua

Kyllä en voi enään muuta sanua ku huh heijaa ja nauraa päälle :-D. Meillä sattuu ja tapahtuu.

O tipahti sängystä päälleen tunti siitä kun oli nukahtanu. (Yleensä tunnin sisään alkaa uneksimaan) Onneksi ei käyny pahemmin ja kupalla selvittiin.

Pojan nukahdettua uudelleen, sytytin takassa olevat roskat.
Noh eihän siinä hyvin käyny. Kaikki liekit ja savu tuli sisälle!! Mitä siinä muutakaan tekemään ku vettä takkaan ja tuli sammuksiin.

Niin paljo kerkesi savua tulla mökkiin että joka paikka oli puoleen väliin huonekorkeutta savussa ja sumussa. Pojat äkkiä kartanolle ja kaikki räppänät ja ovet auki.

Mies ei sattumoisin ollu kotona, joten soitti palokunnan. Noh palomiehet kävi toteamassa että savu on suunnilleen hävinny ja oikeen olin toiminu ku olin sammuttanu takan. Meinasivat että kyllä sielä voi nukkua yön.

Nyt vaan tuuletetaan mökkiä seuraavat viikot... hmm mitähän tästä opin? En ainakaan tulia lyö takkaan enää ikinä yksin. Sen verran säikäytti. Ikinä ei oo nuin käyny, vaan takka on vetäny tosi hyvin -talvellakin.

4 kommenttia:

 1. Oliko eka kerta tänä kesänä kun takkaa käytettiin? SIlloin saattaa tuon tehä, että tulee savut sisälle. Ja jos jää pelti kiinni ym. ym. :D Kokemusta on monesta kerrasta, nykyään kyllä onnistunut ihan hyvin yksinkin ne hommat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä kummallisinta onkin et ollaan joka viikko käytetty takkaa ja minä oon kohta 3vuotta samaista takkaa lämmitelly eikä koskaan oo näin käyny. Palomies oli sitä mieltä et teki kostean yön takia totaalisen lukon piippuun joten tulet ja savut tuli sisään. :-( huh säikähyksellä selvittiin.

   Poista
 2. onneks selvisitte säikäyksellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näimpä ja nyt on savunpoistolaite huutanu täälä sisällä aina kun on oltu ulkona.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3