26.7.2014

Pikku höppänä

Ajattelin kertoa Pikku höppänän kuulumisia tällä kertaa.
Pian on pojalla 11kk ikää mittarissa. Neuvola aikakin ois ens viikolla, niin näkee vähän mittoja.
A on kasvanut oikein hienosti. Kunnon "mötikkä" alkaa oleen kannettavaksi.

Tällä hetkellä liikutaan vieläkin pääasiassa pyörimällä paikasta toiseen. Istualteen osaa jo lähteä itse liikkeelle. Kallistuu niin paljon eteenpäin, että pääsee kömmähtään mahalleen. Nousee toki konttausasentoon välillä, muttei vielä konttaa kuitenkaan.

Ryömimistä tulee sen verran, että kun oikein mielenkiintoinen kohde laitetaan eteen, niin sinne on päästävä millä tahansa mönkimiskeinolla.


Vaatekoossa ei ole tämän ukkelin mukana oikein tahtonut pysyä. :D Nyt käytetään pääasiassa 80cm koon vaatteita. Joistakin koko 86cm on jo oikein sopiva.

Terveenäkin ollaan pysytty miltei koko kesä. Yks kesäflunssa oli ja meni.
A:lla tahtoo mennä röörit aina pikku nuhastakin ihan tukkoon. Mutta nyt ei ole nuhastakaan tietoa.


O:n seurasta A pitää ihan hirveästi. Heti huomaa eron pojan käytöksessä, jos O ei ole kotona. Isoveljen touhuille on mukava nauraa räkättää ja jotkut leikit jopa onnistuvat pojilta ihan hyvin kaksistaan.

Meillä on sisällä sellainen plaston kiikku. Sekin on tällä hetkellä parasta pikku ukolle.

Tällä hetkellä odotan oikein innolla syksyn Down-lasten tapaamisia. Olisi niin ihana päästä näkemään muitakin pikku muruja. <3

6 kommenttia:

 1. Ihana pieni mies :) Huvittava, meillä poika 1v8kk ja käyttää 80-86cm vaatteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3 :) tuo vaatekoko on kyllä jo niin iso, että tässä saa miettiä tarkkaan minkä kokosen talvihaalarin esim. ostaa. :D vk-haalarin tilasin suosiolla 86cm koossa. Teillä on vähän siromman kokoinen ukkeli sitte sielä.

   Poista
 2. ihana suloisuus <3 meillä kans saman ikäinen ku Mannalla ja vaate-koko sama ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania sirppanoita teillä. Meillä nuo pojat on tuommosia pötkylöitä :D isoluisia kavereita.

   Poista
 3. Moikka! Jostain ihan kumman mutkan kautta löysin blogisi ja täytyihän se samantien lukaista kerralla läpi. Onnittelut hienosta blogista ja ihanista pojista! :) Kirjoittelet mukavasti muruistasi ja elämästänne. Kuvat ovat valloittavia ja tykkään erityisesti siitä, miten vuodenajat, juhlat ja lasten kasvu ja kehitys niistä välittyy. Pojat osaavat isompana myös varmasti arvostaa äidin blogiharrastusta :) Mukavaa kesän jatkoa ja iloisia päiviä sinne teille! Ja tsemppiä niihin vaikeimpiinkin päiviin sekä opintojen loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mukava, että löysit tiesi tänne. On aina mukava kuulla, että ihmiset tykkää blogistani. Ei tulisi varmaan kirjoiteltuakaan mitään, jos tästä ei olisi mitään hyötyä tai iloa myös teille lukijoille. Valokuvissa on jotain sitä voimaa. Harmittaa oikein , kun tänä kesänä on tullu kuvattua liian vähän :(. Toivon mukaan osaavat. Ja aika näyttää kuinka kauan tätä harrastusta jatkuu. Samoin hyvää kesänloppua sinullekin ja syksyn odotusta!<3 kiitos, tsemppiä ja kestävyyttä tämä kaikki vaatii.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3