2.7.2014

Tulihan ne lämpimät

Vihdoin tuli lämmin päivä tännekin. Shortseilla ja t-paidalla on pärjänny.<3

Etupihalle ilmestyi tänään iso kasa sepeliä. Lähipäivinä tulee kaivinkone. Pihahommia siis tiedossa. Vihdoin saahaan etupihaa paremman näköiseksi. Ootan innolla!!

 Uusia kukkapenkkisysteemejä oon kovasti yrittäny visioida päässä. Saa nähä minkälainen tuohon talon eteen tehään. Muutama vanha ruohottunut perennapenkki kaivetaan koneella pois. Vähän harmittaa kun en nyt keväällä kaivanu perennoja talteen.. saiskohan ne pelastettua vieläkin?


O pääsi yhteen lempipuuhista. Kaivelemaan sepeliä omalla kaivinkoneellaan.Joku paparazzi yllätti minut laittamasta pyykkiä. Kumma kun nuo vaatteet ei lopu pesemälläkään. Lomailun yksiä huonoja puolia..


Myös pienin on nauttinut lämpimästä. Selvästi viihtyy ulkona paremmin kun on lämmintä. Kolmet päikkäritkin nukkui ulkona.


Ruoho maistuis pikku herralle kovasti.


Loppuun vielä aivan herkku kuva meiän pikku meninkäisestä, joka tulee muuten ihan kohta 10kk. Minne tämä aika katoaa?

Mutta nyt kyllä nautitaan tulevat päivät vain lämpimistä (jos aurinko enää huomenna paistaa edes) ja tehdään pihahommia.

Sunnuntaina vietetään O:n 2-vuotissynttäreitä. Sinnekin pitäis jotain purtavaa kehitellä.

5 kommenttia:

 1. tsemppiä pihapuuhiin! Mä en puutarha-hommista ymmärrä mitään,mutt luulisin ett siitä perenna-penkistä vois siirtää ja valeistuttaa niitä kasveja väliaikasesti johonki toiseen kohtaan.
  suloisia nuo teijän pojat <3

  VastaaPoista
 2. Hei! Toki saat perennasi pelastettua - ota vaan tarpeeksi suuren multapaakin kanssa talteen,toiseen paikkaan tilapäisesti tai ruukkuihin pienemmät!
  Teillä ei taida olla punkkeja kun uskallat laittaa vauvan ihan nurmikolle pötköttelemään! :) meillä niitä on ihan pihanurmikolta ja oon jo joutunu niitä poistamaan sekä lapsesta että koirasta,ällöä! Nauttikaahan pihahommista ja lämpimistä päivistä!

  VastaaPoista
 3. Kokeile ihmeessä perennojen pelastamista. Ota lapiolla kasvi isona paakkuna maasta, vie varjoon odottamaan uuteen paikkaan pääsyä. Irrottele ylimääräiset mullat ja rikkaruohot juurten ympäriltä vasta siinä vaiheessa, kun tiedät, mihin ne istutat. Kastele hyvin. t. Pirjo

  VastaaPoista
 4. Mikäs teillä on pihahommia tehdessä, kun on maaliman paras kaivurikuskikin omasta takaa!!

  VastaaPoista
 5. Onpas tosi suloisia ja reippaan näköisiä poikia teillä! :)

  VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3