18.8.2014

Visiitti kirpputorilla

Vastapainoksi hammaslääkärikäynnille, kävin piiiiitkän tauon jälkeen kirpputorilla. Paikkakunnan paras lastenvaate kirppari on avannut taas ovensa kesätauon jälkeen. :)

O:n vaatekaapissa on ollut jo pitemmään aikaa huutava pula housuista. Kaikki kollarit ja farkut on jäänyt auttamatta pieneksi.
 Oli siis pakko lähteä hakemaan täydennystä vaatekaappiin, jotta pojalla olisi kunnolla vaihtovaatetta hoitoon astikin.


Tämän ihastuttavan helmitaulun sain nimeltä mainitsemattomalta henkilöltä. Kiitos vielä! Se on ihana<3A:lle löytyi housuja, body, kypärälakki, uusia sukkia, talvihanskat.Tämä kypärälakki oli jotenkin aivan ihana! Niin A:lle sopivan tyylinen.


O:lle löytyi niitä collareita. :D 
sekä pyöräilykypärä jota meillä ei vielä ollut, 
vaikka pyörä kyllä jo löytyy.


Hyvä reissu tällä kertaa. Ei mennyt aika hukkaan.
Itsellekin löysin kauluspaidan, jota on mukava yhdistellä erilaisten farkkujen kans.

3 kommenttia:

 1. Miiks mä en löydä sieltä kirppikseltä ikinä mitää vaatteita :D. Mut kivoja löytöjä! Mitä kokoa teidän pienimmäinen käyttää nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä :-D mä teen aika monesti löytöjä. En osta ikinä niitä kalliita metsolan, me&i yms vaatteita. Jotkut hinnottelee tosi ylös hinnat. Vain sillon ostan jos on hinta kohillaan. ;-) pienempi ukkeli käyttää nyt kokoa 80cm. 86cm on viel aivan liian isoja.

   Poista
  2. Joo siellä kyllä monesti on nii kalliit, ite mieluummin ostan hmltä uutena ku laittaaa pari euroa lisää :D. Hih meillä just kävi osa 80cm pieneksi ja ukkeli kohta 2v :).

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3