4.4.2015

Pääsiäisen ehdoton suosikki makea


Rahka-persikka pullat



Niin kauan kuin muistan, äiti on meillä kotona
 pääsiäiseksi leiponut näitä ihania pullia.

Niin olen tainnut itsekin tehdä siitä asti, kun olen
omilleni muuttanut. Välillä teen näitä myös
piirakan muodossa. Piirakkapohjan teen murupohjan
ohjeella. Päällisen samalla ohjeella kuin pulliinkin.

Näitä voi toki syödä myös muulloin kuin pääsiäisenä. :)




OHJE 1l pullataikinaan = n.50 kpl pullia



1 l maitoa tai vettä
100 g hiivaa
2 tl suolaa
3 dl sokeria
2 rkl kardemummaa
2 kananmunaa
300 g voita/margariinia
n.30 dl vehnäjauhoja

Päälle:

2 prk rahkaa
2 kananmunaa
3 tl vaniljasokeria
4 tl sokeria

pinnalle nätisti paloiteltuja persikoita

Paisto 225 ° 15 min

3 kommenttia:

  1. Nam. Meillä myös on kotona aina näitä leivottu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että näitä perinteisiä juttuja tehdään muillakin. :)

      Poista
  2. Kuinka paljon sulla on sisaruksia?:)

    VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3