25.6.2015

Ikiliikkuja A yllättää


Viime viikolla aurinko paistoi ja oli oikeinkin lämmintä. Oltiin päivät ulkona ja touhuttiin kaikenlaista. Isäntä pesi moottoripyörän painepesurilla tuossa etupihan laatoituksella. Yhtäkkiä tämä pienempi ikiliikkuja oli tämän näköinen. Arvaatte varmaan että ei voinut kuin nauraa. :DJos on erittäin huono päivä, niin aion kyllä katsoa näitä pikkumiehen kuvia. 
Eiköhän silloin elämä ala taas hymyillä.


 Isomman pojan kans olen ahkerasti käynyt merellä, aina kun sää on sen sallinut. Kivien eli leipien heittelyyn ei varmaan koskaan tule kyllästymään. Rannalla on aina niin paljon ihmettelemistä, että ei sieltä hevillä pois pääsekään.

Kyllä tämä kylmyys ja sade tästä auringoksi ja lämmöksi muuttuu.<3
I hope so.


Itestä ei oo varmaan pitkään aikaan tullut julkaistua kuvaa, joten tässä tulee. Koittakaa kestää. ;)

Ei vaan tämän kuvan halusin laittaa tähän loppuun siksi, että olen löytänyt ehkä parhaat kesähousut itselleni! <3 Tampereen Lindexin naisten puolelta nimittäin. Nuo on tosi kevyet ja super pehmeät housut. Valehtelematta voin väittää, että ne on ollu jalassa meidän caravaani reissun jälkeen joka päivä, paitsi pyykkipäivänä.


Palaamisiin! <3

17 kommenttia:

 1. Vähä nuo kaks ensimmäistä kuvaa on söpöjä! Lähtipähän munki aamu hymyllä käyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! :D jos joku pystyy olemaan totisena nuita kattoessa, niin uskallampa väittää ettei omaa huumoria. ;)

   Poista
 2. Onko sulla ollu ennen korviksia?

  VastaaPoista
 3. Olitko vaasassa vklp? ;)

  VastaaPoista
 4. Oletko raskaana vai hämääkö kuva?:) Ihania lapsia, niin touhukkaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole! Tätä kysytään jo monennenko kerran lie, niin päätin sen julkaista jotta mahollisimman monelle tulis asia selväksi. :DD Mielellään sen kertoisin, jos asia oliskin näin.

   Raskausmahojen venynyttä nahkaa kyllä löytyy vaikka muille jakaa! ://// ja voisin antaa tositosi mielellään sen pois ja vaikka heti. heh hehe joo.. Eipä siihenkään auta kuin aika ja raju treenaaminen.

   Poista
 5. Ihan ku oisin sun miehen nähny sielä mutta en mee vannomaan:D sielähän oli se down tapaaminenki.en ite ollu sinä päivänä paikan päällä mutta radiosta kuulin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän voi olla hyvinkin paljon mahollista. Jos oot nähny melkeen kaks metriä pitkän ja kaapin kokosen, niin sit se saatto olla M ;). Juu mä kuulinki tosta tapaamisesta, mutta harmi vaan että ei oltu enään lauantaina paikalla.

   Poista
 6. Ihania poikia!nii hellyyttävä A kuraisine vaatteineen! Ja kaunis sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiitos ihanasta kommentista <3 :) Nuo kurakuvat on kyllä liikkiksiä ja tulee "Aatoksen kootut kommellukset" kuva kansioon ;) no ei vais, mutta höppänähän tuo ukkeli on.

   Poista
 7. Hihhih..;) mä niin repesin nuille ensimmäisille kuville!!:) Voin vaan kuvitella että teitä nauratti! A on niin supersöpö ja ilmekin tyyliin "Mitä, tuukko sääki sottaamaan?!" t. Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD ihana että kuvat on saanu hymyn ihmisten huulille.

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3