24.6.2015

Salaatista on moneksi


Tämä kevät ja kesä ovat olleet erityisiä siinä mielessä, että olen innostunut laittamaan salaattia ja kasviksia hyvin monessa eri muodossa. Teen joka päivä vähintään sen yhden ruokaisan salaatin, eli salaattiin kuuluu joko kanaa, kalaa tai lihaa.

Tässäpä teille kuvina tämän illan ruokasalaatti.


Tänä iltana tein ihan perussalaatin, johon laitoin salaatin lisäksi tomaattia, kurkkua, paprikaa ja kesäkurpitsaa. Lisukkeeksi laitoin eri kulhoon kinkkusuikaleita ja toiseen kulhoon feta-juustoa ja halloum-juustoa sekaisin.


Eräällä kauppareissulla löysin tämän ihanan makuisen Lanfranchin Extra Virgin oliiviöljyn. Siitä lähtien olen käyttänyt tätä kaikessa ruuanlaitossa. Pannulla paistettaessa se tekee ihanan maun ruokaan kuin ruokaan. Halloum-juustotkin paistan aina oliiviöljyssä, koska se vain toimii.

 Jälkeenpäin hoksasin, että esimerkiksi Blogiringillä on ollut kamppanja koskien juuri näitä Lanfrachin-öljyjä. Esimerkiksi TÄÄLTÄ voit käydä lukemassa mihin muut ovat öljyä käyttäneet.Minkäslaisia salaatteja teillä syödään? 
Onko kesä tuonut salaatti innostuksen mukanaan?

5 kommenttia:

 1. Teen Isimiehelle aina tortillasalaattia. Se menee kuin kuumille kiville! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selina kerro ihmeessä ohje, jolla teet tortillasalaattia. :) en oo ite ikinä kokeillu.

   Poista
 2. Kannattaa ostaa sellasta öliiviöljyä joka on tummassa lasipullossa :) aina parempi mitä tummempi pullo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hä? en oo ikinä kuullukaan :D miten vaikuttaa ite öljyyn se pullon väri?

   Poista
  2. Googlettamallahan se syy selvisi. Eli suojaa valolta, joten pysyy parempana. -->http://www.makuja.fi/artikkelit/1855479/tiesitko/10-faktaa-oliivioljyista-opi-valitsemaan-oikein/ tuolla juttua..

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3