28.9.2015

RUSKARETKELLÄ


Pieni tauko blogista teki hyvää ja nyt minulla onkin teille melkoinen litania kuvia viikonlopun reissulta. Nauttikaa! ;)

Minulla ja miehelläni on ollut tapana käydä kerran kesässä/syksystä kahdestaan Kuusamossa. Niimpä tähän retkeen järjestyi tilaisuus, kun pojat menivät kolmeksi vuorokaudeksi tilapäishoitoon viikonloppuna. Tätä reissua odotin paljon ja olihan se sen kaiken odottamisen arvoinen. Luonto näytti vielä upealta, vaikka osasta koivuja oli lehdet jo melkein kokonaan varisseet.Kuusamossa meitä oli vastassa jo tutuksi tullut mökki rantasaunoineen järvineen. <3

Puhelinkuva

Puhelinkuva

Puhelinkuva
Sää oli vaihtelevaa. Välillä oli hyvinkin kosteaa ja pilvistä, mutta kyllä se aurinkokin näyttäytyi aina välillä. Toivottavasti näistä kuvista välittyy luonnon värit sinne ruudun toiselle puolellekin.

Vielä täydellisemmän reissusta teki se, että saatiin ystävä pariskunta osaksi aikaa mökille seuraksi. Retkeiltiin, saunottiin, tehtiin hyvää ruokaa ja otettiin rennosti. Kaikkea sitä mitä mökillä kuuluukin tehdä.
 

Puhelinkuva

Kävin ystävän kanssa kiertämässä osan pienestä karhunkierroksesta sillä aikaa, kun ukot oli lintumetillä. Kyllä huomasi, että on ruska-sesonki meneillään, kun ei meinannut merkityllä polulla mahtua kävelemään. Olihan se mahtava päästä käymään Juumassa, koska en ole sielä koskaan käynyt.


Puhelinkuva


Päästiin kuvaamaan koskenlaskijoita aitio paikalta. Ei tällaista ihan joka päivä näe. Seuraavalla kerralla täytyy itse käydä laskemassa nuo Myllykosken kuohut. Sen verran hurjan näköistä menoa oli, että houkuttelis.

Lauantai-iltana oli mahtava kuutamo. Siitä sain muutaman ihan ok otoksen. Samaisena iltana kettukin kävi meitä tervehtimässä mökin portaiden vieressä. Kuvaa en repolaisesta kerennyt ottamaan.
 Näiden kuvien myötä, hyvää alkanutta
viikkoa teille lukijat! <3

12 kommenttia:

 1. Syksy on musta niin parasta aikaa ! Ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyssä on sitä jotain. Tunnelmaa ainakin. <3

   Poista
 2. Aivan upeita kuvia kerta kaikkiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mukava jos edes muutama kuva on onnistunut toisenkin mielestä.

   Poista
 3. Rakastan syksyä, luonnon värejä ja tunnelmaa. Tuolla varmasti rentouduitte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä ihanaa aikaa, mutta näistä myrskyistä en kovin tykkää. Kylmyyskin on sellainen mikä inhottaa. Mutta joo todellakin rentouduttiin. Romantiikkaa unohtamatta ;)

   Poista
 4. mahtava reissu ja tosi upeita kuvia! Ruskaa kauneimmillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Kuvaamisessa on sitä jotain ja nyt mulla on vihdoin mahtava kamera ja objektiivi millä kuvia ottaa.

   Poista
 5. Millä putkella olet ottanut nämä kuvat? Esim tuon männynneulas kuvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kaikki kuvat olen ottanut ihan perus canonin putkella eli Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM -objektiivilla. Tuota objektiivia voin suositella, koska se on niin monipuolinen ja siitä löytyy kuvanvakaaja, mikä kannattaakin putkessa aina olla.

   Poista
 6. Oisitte tullu käymää meillä :) hienoja kuvia. Tsemppiä sinne kaikkeen! :)

  VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3