7.10.2015

LASTEN JA VANHEMPIEN JUMPPA


Oltiin tänään koko perheellä lasten ja vanhempien jumpassa. Sen järjesti Haastavat lapset ry. Aivan mahtavaa, että tällaista järjestetään juurikin meidän paikkakunnalla. Pidän myös siitä, että nämä meidän erkkalapset saa touhuta ja temmeltää menemään tavallisten lasten seassa. Puolet ajasta tehtiin samoja juttuja, kuin urheiluseuran lapset.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Pääasia, että lapset pääsivät purkamaan energioitaan ja heitä ei oltu koko ajan kieltämässä. Jokaiseen ilmansuuntaan riitti lapsia. Joku oli katonrajaan kiipeämässä, joku esiintymislavalla hyppimässä tai tekemässä ohjattuja juttuja omaan tahtiinsa. Jokainen varmasti sen verran tietää erityislapsista, että esimerkiksi ADHD lasta on turha kieltää koko ajan. Hän ei todellakaan voi sille itse mitään, että elimistössä on niin kamalasti energiaa. 

LÄHDEMeidän pojat pärjäsivät tällaisessa jumpassa hyvin. Itse olin yllättynyt miten hyvin isompi poika osasi tehdä erilaisia juttuja mallioppimalla.  Pienempi perässä kuperkeikalla. Välillä O lähti omille teilleen juoksentelemaan. Pienempikin meni ihan omia latujaan, mutta se ei hommaa haitannut. Lasten touhutessa vanhemmat pystyivät vapaasti vaihtamaan kuulumisia, niin halutessaan. Varmasti osallistutaan seuraavalla kerralla uudelleen.


LÄHDEPS. Kynneli on ostettu ja otettu käyttöön. Kyllä näyttää tehoavan jonkin verran A:lle. Mitään teippejä, laastareita tai siteitä on turha yrittää. Jokaikinen lähtee sen siliän tien sormesta pois. Tämä kynneli taitaa jäädä ainoaksi vaihtoehdoksi. Nyt vain yritetään kitkeä tämä huono juttu pois.

8 kommenttia:

 1. Niitähän on sellaisia oikeasti vedenkestäviä laastareita myös, jossa teippiosa ihan ohutta läpinäkyvää kalvoa. Pysyy hyvin. Ainakin Nexcare-merkillä ja (Hansaplastilla). Vähän niinkuin Opsite-haavatuotteissa, jos tiedät :). t. Farmaseutti -lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Empä tietenkään hoksannu apteekissa niitä kattoa, vaan ostin sitä tavallista ruskeaa veden kestävää laastaria. Tuota Opsitea mietin, mutta oli niin kallis paketti ainakin siinä apteekissa missä kävin, että jätin hyllyyn. ;)

   Poista
 2. Laitatko kynneliä koko sormeen vai ainoastaan kynteen? Meillä on myös tuota sormien järsimistä ja pitänee kokeilla kynneliä seuraavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon laittanu ainoastaan kynteen. :) Ihan kamalan makuista varmasti.. :( Mutta jos ei muu auta niin pakko se on kokeilla.

   Poista
 3. mahtava juttu,ett tuollaista järjestetään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi ihana asia. Toivon, että mahdollisimman monella paikkakunnalla järjestettäisiin tällaista.

   Poista
 4. Hei kiva blogi sinulla!

  Saako esittää postaustoiveen....sellainen "meidän päivä" olis mielenkiintoinen :)

  Mukavaa syksyä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ihana huomata, että tänne on tullut kommenttia päivän aikana. Ja kiitos! <3 Hyvä ehdotus tuo meidän päivä-postaus. Koitan toteuttaa sellaisen mahdollisimman pian. Samoin sinne, oikein mukavaa syksyä! :)

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3