2.10.2015

RAJANSA KAIKELLA

En ole vielä kertaakaan tästä aiheesta kirjoitellut, joten kirjoitellaampas nyt sitten. Etupäässä olen saanut tämän 2-vuoden blogihistorian aikana hyviä kommentteja, mutta... Myös niitä möläyttäjiä sikiää aina välillä. Sillä hetkellä pistää kyllä miettimään, että mitä ihmettä. Miten joku kehtaa tulla tuollaista sanomaan tai mikä voi viirata päässä niin pahasti, että kehtaa toiselle päin naamaa tuollaista sanoa tai kysyä. Minä en julkaise täälä blogissani yhtään inhottavaa kommenttia. Joskus olen vähän niitä inhottavempiakin julkaissut ihan keskustelua saadakseni aikaan, mutta tästä lähin en julkaise senkään vuoksi.

Tänään tuli jälleen semmonen kommentti että huh huh. Ei voi kun ihmetellä jonkun tyypin ajatuksenjuoksua. Onneksi olen sellainen ihminen, että etupäässä jätän ne paska-kommentit omaan arvoonsa. Mutta kyllä ne aina jättää inhottavan tunteen sisimpään pitkäksi aikaa. Onhan niillä AINA se sama tarkoitus -loukata!

Vielä en aio laittaa anonyymeiltä kommentointia pois, mutta sen kyllä teen jos vielä joku tulee perättömiä tai loukkaavia tänne laukomaan! En kaipaa nyt yhtään sellaista sontaa. On tässä vähän isompiakin asioita mietittävänä. Ei muuta kuin positiivisuudella eteenpäin. Se positiivisuus on muuten sellainen asia, mikä tarttuu. Negatiivisuudesta en tykkää yhtään. Ennemmin siis haluan itsekin lukea niitä positiivisia asioita niin toisten blogeista kuin kommenteistakin. Aika sattumaa, että juuri tästä positiivisuus ja negatiivisuus asiasta kirjoittelin juurikin eilen facebookkiin henkilökohtaiselle seinälleni. :)

Jätäppä siis sanomatta, jos sulla ei oo mielenpäällä mitään muuta ku toista loukkaavaa tai arvostelevaa.. KIITOS!Don't worry-lause joka pitää niin paikkansa.


Kaikesta huolimatta ihanaa perjantaita! <3
Rakastan teitä ihania kanssaeläjiä ja lukijoita.
Olette minulle todella tärkeitä.
Me suunnataan syönnin jälkeen koko perheellä
kauempana olevaan mummolaan
kattomaan rakkaita.<3

11 kommenttia:

 1. <3 Tsemiä <3 Aivan uskomatonta kuinka joillain ihmisillä on pokkaa olla niin ilkeitä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Musta tuntuu, että ei yllättäisi enään mikään :). Kerran kassajonossa takanatuleva asiakas tönäisi minua vahingoissa laukulla ja pyysi samantien anteeksi. Minä tuumasin vain ohimennen että eipä mitään. Vieraan ihmisen kommentti yllätti: "Suapa ei pienet hetkauta" Nauroin ääneen ja sanoin, että eipä joo tunnu missään. Ja tottahan se on. Ei mikään oikein hetkauta enää niin paljon kuin olisi ehkä joskus hetkauttanut. :D

   Poista
 2. Ilkeitä päänaukojia vaan riittää joka paikkaan, on se kumma :( elä ota itseesi näitä kommentteja vaan jätä aivan huomiotta.
  Pidän blogistasi koska kerrot asioista niinkuin ne ovat etkä väkisillä väännä joka asiasta ihanaa lässynlässyä koska eihän elämä voi aina olla niin ihanaa :D
  Hyvää syksyn jatkoa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa ihana kuulla. Blogimaailmassa monella on varmasti mennyt maku juurikin sen pinnallisuuden ja hohdokkuuden takia. Kaupallisuushan se on mikä kannattaa, tai niin jotkut haluavat ajatella täälä blogien puolellakin. Sitä samaa sinulle anonyymi! :)

   Poista
 3. Olen aivan samaa mieltä sun kanssa! Toki asioista voidaan olla erimieltä ja oma mielipide voidaan sanoa, mutta ei tarvitse loukata tarkoituksella tai mennä henkilökohtaisuuksiin. Aina pitäisi miettiä pari kertaa miten asian esitää, varsinkin kirjoitettuna, kun siihen ei saa mukaan sitä äänen painoa, ilmeitä eikä eleitä. Tsemppiä! Ja hyvä asenne, ikävät kommentit jätetään omaan arvoon, niin itsekin yritän tehdä... <3

  VastaaPoista
 4. tsemppi-halit sinne <3 loukkaavat yms kommentit ei tosiaankaan oo kivoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenestäpä ois. Blogin huonoja puolia, mutta niiltä ei voi välttyä jos haluaa olla jutteluyhteydessä kaikkien kans.

   Poista
 5. asiaa puhut. Samoja mietteitä ja tunteita ollut itsellänikin ennen viimeistä anonyymiestoa. se sattuu aina, vaikkei saisi. eihän mieleltään sairaan tai ahdistuneen, elämäänsä kyllästyneen paikallaan tarpojan kommentteja pitäisi ottaa itseensä. Mutta minkäs teet! Netissä on niin helppoa purkaa pahaa oloaan muihin joutumatta vastuuseen.

  VastaaPoista
 6. Voi että.. Niin tympeetä tuommone :(
  Ite tykkään kovasti sun blogista kun tämä on niin aito ja elämän makuinen, ja kirjotat mukavalla tyylillä.
  Harmittaa sun ja monen muun ihanan bloggaajan puolesta et jotku idiootit tulee jotain sontaa sitte kirjottaan... Huoh. Omasta heikkoudestahan ne vaan kertoo...mutta kukapa niitä tosiaan osaisi ihan vaan unohtaa... Kuitenkaan.. Vaikka haluaisi. Kyllä ne ikävät sanat aina jälkensä jättää.
  Tsemppiä ja ihanaa syksyä teille :)
  -Tiina

  VastaaPoista
 7. Mulla ainaki toistaiseksi on pysyny poissa, ku oli se anonyymiesto villiksi menneen kommentoinnin takia. En ymmärrä mistä niin katkeria ihmisiä sikiää, että elämän päätehtävä on yrittää pahottaa toisen mieli. Luulis et heistä itsestäänki ois kivempaa olla ymmärtäväinen ja ystävällinen. Mä oon aina uskonu, että hyvät teot tuo hyvää ja siksi pyrin olemaan mahdollisimman avoin, hyväsydäminen ja avarakatseinen.

  Helpommin sanotttu ku tehty,mut jätä omaan arvoonsa ne tollukat. :)

  VastaaPoista
 8. Nyt vasta luin tämän postauksen, vähän jälkijunassa kun aina selailen näitä kun kerkeän. En voi edes kuvitella mitä aihetta kommentti koskee mutta mietin vain miten ihmiset voi toiselle laittaa inhottavia viestejä nimettömänä. Jätä ne omaan arvoonsa :(.

  VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3