8.12.2015

INHIMILLISEN TEKIJÄN KUVAUKSISSA


Matkaväsymystä on ollut ilmassa viikonlopun ajan ja vähän vieläkin. Laitan väsymyksen kyllä osaksi flunssan piikkiin, joka puhkesi pahimmoilleen juuri ennen reissua. Ei olla jaksettu tehdä ja touhuta oikein mitään kummempia nyt reissun jälkeen ja kuulumisten kertominenkin on venynyt... Ollaan relattu ihan vain kotosalla ja lauantaina kahviteltiin uusien tuttavuuksien kanssa.  

Viimeisimmässä tekstissä vähän jo paljastinkin meidän Etelän reissun syytä. Noh, mikä oli se reissun syy? Nyt tulee paljastus, jota ette varmasti osanneet odottaa.  :)

(Anteeksi huono kuvien laatu! En ottanut järkkäriä reissuun mukaan.)Minua pyydettiin Inhimilliseen tekijään keskustelemaan down-lapsen vanhemmuudesta ja kertomaan meidän perheen tarina. En miettinyt kovin montaa kertaa lähdenkö mukaan. Lupauduin, ja siitä tämä huikea kokemus alkoi. 

Reissuun otin rakkaan mieheni mukaan tueksi ja turvaksi. Kyllä nautittiin, kun päästiin kerrankin junalla matkustamaan, eikä kummankaan tarvinnut ajaa autoa. Samalla päästiin pienelle minilomalle. Pojat pääsivät pariksi yöksi mummolaan ja hyvinhän sielä oli onneksi kaikki sujunut.

Ensimmäinen yö oltiin Scandic Stagella. Illalla myöhään tultiin ja aamulla oli lähdettävä jo aikaisin kuvauksiin, joten hotellista ei kerennyt kovin nauttimaan. Kaunista sielä oli ja aamupala oli ihana.
 
Kuvaus oli ihan huikea kokemus, jollaisessa en ole vielä koskaan ollut mukana. Kerta se on ensimmäinenkin ja seuraavalla kertaa vois vaan jännittää vähän vähemmän. Samalla tapasin kaksi ihanaa vertaisäitiä ja sain tutustua heidän tarinoihin ja elämänkokemukseen. Minä nuorimpana äitinä olen myös iloinen, että sain jakaa palasen meidän tarinaa.

Saatte kylläkin odotella vielä muutaman kuukauden ennen kuin ohjelma tulee ulos TV:stä. Ehkä tulen siitä tänne kertomaan lähempänä. Vähän meinaa jännittää, että miten se nyt menikään ja mitä kaikkea höpötin. :D Hassullehan tuo ajatus tuntuu, että näkee itsensä telkkarista. Nyt ollaan yhtä kokemusta rikkaampia. Kiitos siitä kuuluu YLE:n ihanille juontajille ja toimittajille. Ootte ihan huippuja tyyppejä ja teette mahtavaa työtä<3 Oon ehkä vähän kateellinen. ;) Toinen yö oltiin Lappi hotellissa ihan Tampereen rautatieaseman tuntumassa. Paikka oli tosi viihtyisä ja ruoka ihan loistavaa. Tällaiselle, joka rakastaa kaikkea Lappiin liittyvää, paikka oli varma valinta. Voin suositella kenelle tahansa. Alla olevassa kuvassa pala illallista. Poronliha oli varmasti sitä aitoa ja oikeaa ja maku parasta mitä olen koskaan syönyt.Perjantaina päivällä lähdettiin takaisin Pohjoiseen. Mummolassa odotti kaksi ihanaa viliperttiä ja kotona amarylikset olivat täydessä kukassa. Myrsky alkoi jo junamatkan aikana ja oli melkoinen matka ajaa asemalta kotiin. Reissusta jäi oikein positiivinen mieli, vaikka voimia se otti.

Vielä kun jaksais muutaman viikon, niin sitten alkaa joululoma! <3 Parit
pikkujoulut olis vielä ennen sitä taputtelematta. Eiköhän me ne taputella onnistuneesti ohi. Toiset on tarkoitus pitää täälä meillä, joten hommaa riittää. Pitäis skarpata taas tuon sisustuksen ja siivouksen suhteen. On meinaan jäänyt vähän taka-alalle taas ja kämppä näyttää kuin pommin alle olis jäänyt.Mutta ei muuta kuin mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle! <3
Nautitaan tästä joulun odotuksesta nyt oikein kunnolla.

20 kommenttia:

 1. Vau! Varmasti ollu hieno kokemus :)
  Ohjelman tuloa odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä oli. Itsekin oottaa niin paljon, että pääsis näkemään ohjelman kokonaisuudessaan ja editoituna. :)

   Poista
 2. Kerrot kyllä kun ohjelma tulee ulos ! !

  VastaaPoista
 3. Wau, mahtavaa!!! Pitää kyllä ehdottomasti katsoa lähetys! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistiä, että te ootte tästä niin kiinnostuneita. :) Kannattaa katsoa. Hyviä aiheita luvassa.

   Poista
 4. en malta oottaa, että pääsee näkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää nyt unohtaa tää vähäksi aikaa ja sit ku tulee niin katotaan :)

   Poista
 5. VAU!!! Ohjelmaa odotellessa! oli varmasti upea kokemus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli ja vielä enemmän jännittää varmasti kattoa ohjelma, kunhan tulee ulos. :)

   Poista
  2. Kyllä oli ja vielä enemmän jännittää varmasti kattoa ohjelma, kunhan tulee ulos. :)

   Poista
 6. Onnea. ;) Varmastu mahtava kokemus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana kokemus. Jännitystä elämään. ;)

   Poista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3