21.1.2016

KIEHU -RIISIPUURON YSTÄVÄN PELASTUS

Parasta puuroa mitä tiedän on riisipuuro. Hyvänä kakkosena tulee lappapuuro (puolukkapuuro) ja ruis-mustikkapuuro. Ennen tein riisipuuron haudutuskattilassa, mutta se oli niiiiin hidasta hommaa. Tavalliseen kattilaan en ole uskaltanut riisipuuroa tehdä, koska kokemusta pohjaan palosta on vähän liikaa. :D Nyt Valio on keksinyt keinon, jolla helpotetaan riisipuuron ystäviä vielä entisestään. Tämän helpommaksi ei voi riisipuuron teko mennä. Minä kokeilin tätä Kiehua ensimmäisen kerran vasta eilen ja sillä tulin tästä teillekin vinkkaamaan. Kokemus oli kertakaikkisen hyvä ja ei tätä ole näköjään turhaan kehuttu ja mainostettu. Ei palanut riisipuuro pohjaan ja makukin oli yhtä hyvä kuin olisi tavalliseen punaiseen maitoon tehnyt. Kokeilkaapa, jos teillä syödään paljon riisipuuroa.


  
(Tämä ei ole maksettu mainos!) 
 

5 kommenttia:

 1. Täytyypä ehdottomasti testata pian! Meillä syödään nimittäin riisipuuroa joka viikko, hups 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä suosittelen. Onneksi otin tämän kokeiluun :)

   Poista
 2. Ihanaan blogiisi löysin tieni ❤️ Tää maito onkin ihan uusi juttu mulle ja ihan pakko kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin syötiin eilen viimeksi riisipuuroa. Teen sen osittain veteen ja lisään lopuksi kermat (joko ihan kuohukermaa tai flora vispiä) eikä oo pohjaan palanu. Lisäks tulee tosi täyteläistä ja hyvänmakusta, kannattaa koittaa näinkin. :) tuosta kiehua on joku muukin kehunut, muistan lukeneeni siitä, en vaan yhtään että mistä. :) hyvä kun toimii!

  VastaaPoista
 4. Hmm,jos on rasvatonta niin voisin kokeilla,mutta muuten jatkan haudutuskattilan käyttöä.Ei kiitos enää kovia rasvoja maitotuotteista kenellekään meidän perheessä - ei aikuisille eikä lapsille! Täydellinen ruokaremppa on jo reilussa puolessa vuodessa saanut ihmeitä aikaan olossa. En malta olla joka tilanteessa hehkuttamatta tätä :). Ei mitään ihmedieettiä vaan ihan maalaisjärkeä.Aloitin siitä että pidin kuukauden ruokapäiväkirjaa kaikkien perheenjäsenten syömisistä mitään kaunistelematta.Lapset kotihoidossa vielä ja itse heitä hoitamassa joten kaikki oli helppoa kirjata meidän osalta,miehen osalta vähän epätarkempia kun osin syö työpaikkaruokailuissa.
  Ja mikä yllätti oli saadun eläinrasvan määrä ja vähäinen kasvisrasvan saanti.Liikaa punaista lihaa,liikaa rasvaisia maitotuotteita,leikkeleitä,juustoja.Kasviksia,hedelmiä ja marjoja meni aika lähelle suosituksia.Sokeriakin liikaa vaikka kuvittelin muuta! Nyt ei palata entiseen! Olo virkeämpi itsellä.Lapset syö hyvin,makeat välipalat ja jälkkärit on arjesta unohdettu.Silloin tällöin toki herkutellaan.Ihmeen nopeasti tähän tottuu ja rasvaa ei todella tarvii lotrata saadakseen herkullista ruokaa!! Se on ihan myytti!
  Anteeksi aiheen vierestä paasaukseni.Oon vaan niin innoissani tästä uudesta terveellisemmästä elämästä,virkeydestä ja jaksamisesta kaikkien kohdalla.Ei olla edes flunssan flunssaa vielä sairastettu ( koputtaa puuta) - vaikka en yritäkään kaikkea panna ruokien piikkiin.Pirteää kevättalvea teille kaikille! Hannele

  VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3