21.3.2016

KANSAINVÄLINEN DOWNIN SYNDROOMA PÄIVÄ

Tänään on ollut kansainvälinen downin syndrooma päivä eli 213-päivä. Meillä tätä erityistä päivää on vietetty kotosalla pikku miestä hellien. Aamulla kävin poikien kans katsomassa uutta päiväkotia, johon pojat siirtyvät varmaankin kesän jälkeen. Sieltä suunnattiin kotiin tekemään ruokaa ja nukkumaan päiväunia. Miten ihana oli ahtautua Aatoksen viereen lasten sänkyyn. Siihen pieni mies nukahti melkein heti äidin kainaloon.

Olen ajatellut sitä, kuinka suuri aarre meillä on. Aatos on iloinen ja määrätietoinen 2,5 vuotias pojan vesseli. Hänellä on vain yksi ylimääräinen kromosomi. Tämä extra kromosomi on tuonut mukanaan ihan valtavasti kaikkea hyvää elämäämme. Haasteitakin on päivittäin, mutta meitä se ei hetkauta. En voisi enää ikinä ajatella elämää ilman Aatosta! <3

Tänään annettiin rakkautta myös isoveljelle päiväunien jälkeen. Niin ihania he ovat, kun toisiaan halailevat! <3

Meillä on ollut muutenkin vauhdikas viikonloppu ja vapaat. Tekemistä on riittänyt eikä sisällä malttaisi olla ollenkaan tällaisilla aurinko kestohanki keleillä. En kerkeä enään bloggeria juuri avata. Vähän olen miettinyt, että jääkö meitä kukaan kaipailemaan, jos Talo meren rannalla-blogi loppuisi? 

En haluaisi ajatella,että tämä oli nyt tässä. On tämä blogi harrastus antanutkin niin paljon. Mutta tällä hetkellä minulla ei ole aikaa eikä voimavaroja päivitellä tänne oikein mitään. Instagramia (@ouzima) käytän paljon ja sinne päivittelen kuvia. ☺ Käykääs kurkkaamassa. Tietysti tulen ilmoittamaan täälä millaiseen ratkaisuun päädyn, joten älkää vielä häipykö minnekään. 😉 

24 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Velikultia <3 välillä otetaan rajusti yhteen ja välillä hellitään. Taitaa olla tuo toisten härppiminen pojilla veressä.

   Poista
 2. Voi ei... Älä lopeta blogia! Tämä on niin elämänmakuinen ja ihana, aito... Suosikkini! On aina niin mukava lukea kuulumisianne.. Toivottavasti jatkat vielä kirjoittelua. Osaat hyvin kirjoittaa ja ei haittaa vaikka postauksia tulis harvempaan tahtiinkin.. Älä ota siitä paineita :)
  Aurinkoa kevääseenne!
  T. Lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei lukija! Minulle tällaiset kommentit merkkaa paljon. Niin minusta itestäkin tuntuu, että Talo meren rannalla aika ei ole vielä ohi. Postaus tahti ja aiheet on vaan nyt olleet sellaisia kun kerkeän yhdessä hetkessä tekaista. Jospas tämä kesää kohti elpyis. ;) ei passaa ottaa paineita.

   Poista
 3. On nuo down lapset niin suloisia.:) niin aitoja, meillä normaaleilla ihmisillä olisi niistä paljon opittavaa. Harmihan se on, jos lopetat blogin pitämisen, mutta ymmärrän kyllä. Itellä ei eläissään olis aikaa tälläiselle. Tuntuu, että voi kai sitä elämää kuluttaa järkevämminki. Toisille se tietysti on myös voimavara. :)

  VastaaPoista
 4. En ole koskaan kommenttia jättänyt vaikka täällä aina lukemassa käynkin. On vaan jotenkin hankalaa kommentoida kännykästä, kun siitä yleensä blogit luen.. Nyt pakko kommentoida, että minulle ainakin jää tyhjä aukko blogimaailmaan jos lopetat tämän, on ollut niin ihana seurata teidän poikien kasvua, vaikka en teitä tunnetaan. Aurinkoisia kevät päiviä! t. Riikka

  VastaaPoista
 5. Älä lopeta, täällä myös yksi vakkarilukija! :)

  VastaaPoista
 6. Täälläkin mielellään luetaan teidän kuulumisia! :-) - Suvi ja Valma

  VastaaPoista
 7. Minä jäisin kaipailemaan sinun blogiasi jos poistaisit. Älä lopeta kirjoittamista!<3 Sun lapset on tosi sulosia❤

  VastaaPoista
 8. Älä lopeta! Just oon alkanut seurailemaan. Meilläkin on erityislapsi ja tää blogi on hyvää vertaistukea :) Vaikka toki ymmärrän kaikki ratkaisut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertaistuki on ollut yksi parhaimmista asioista, mitä täältä blogimaailmasta on löytynyt. Sitä haen täältä itsekin ja toivon, että jatkossakin te lukijat saisitte vertaistukea minulta.

   Poista
 9. Älä nyt vaan lopeta, minä ainakin jäisin niin kaipaamaan. Kirjoittele vaikka vähän harvemmin, mutta älä kokonaan lopeta. -susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna! En minä kokonaan ole vielä lopettanut. Jos lopetan niin poistan koko blogin täältä. Mutta en siis tule sitä vielä tekemään. :) toivottavasti kerkeän pian tulla kertomaan kuulumisia taas.

   Poista
 10. Hei,
  jäisin kyllä kaipaamaan blogiasi!

  S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei S! Ihana kuulla.<3 Tämä matka tuolta blogin alusta tähän päivään on ollut ihan huikea. Ja tietysti haluaisin sen vielä jatkuvan.

   Poista
 11. Minusta blogisi on aivan ihana, kirjoitat taitavasti! Jatka vaan kirjoittamista omaan tahtiin:) Me lukijat kyllä pysymme mukana! Aurinkoa kevääseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa palautetta Minttu! <3 ja kiitos :) Minä jatkan omaan tahtiin ja kirjoittelen ja kuvaan jatkossa silloin kun kerkeän. :) Toivon, että kerkeäisin enemmän kesää kohti. Aurinkoisia päiviä sinnekin! :)

   Poista
 12. Minäkin tykkään blogistasi niin paljon, etten toivo sinun lopettavan kirjoittelua :) Hyvää kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3 Ihanaa kevään jatkoa sinullekin! :)

   Poista
 13. Ei saa lopettaa. Niin hyvä blogi on:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä homma ja kiitos! :) Pitää koittaa löytää aikaa ja ajatuksia tänne vielä. Nyt se on vain ollut ihan mahdotonta, kun on koko ajan niin paljon kaikkea.

   Poista
 14. Miksi et vastaa kommentteihin? Taitaa olla tiensä päässä tämä blogi.

  VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3