OTA YHTEYTTÄ


Kysyttävää?
Ruusuja & risuja?
Blogiyhteistyötä?
Postausideoita?

Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain
laittamalla s-postia osoitteeseen

talojameri@hotmail.com


5 kommenttia:

 1. Oon laittanu postia viimevuonna onko ees tullu ? ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Jos oikein muistan nimesi , niin oon kyllä vastannut sulle :) Minäpä käyn heti tarkistamassa että milloin olen vastannut ja mihin osoitteeseen posti on lähtenyt.

   Poista
  2. 18.11 olen vastannut sulle osoitteeseen elsi.riekki@gmail.com :) käyppäs kurkkaamassa Viel.

   Poista
 2. Tuhannet kiitokset osallisuudestasi Inhimillisessä tekijässä! Tällaisia rohkeita nuoria tarvitaan jotta erityinen tulisi kaikille jokapäiväiseksi. Olen kahden monivammaisen aikuisen miehen äiti ja myös ollut paljon julkisuudessa. Nyt tarvitaan uusi sukupolvi jatkamaan työtä. Meidän pojat ovat elämäniloisia ja nyt asuvat omissa kodeissa 11 muun vammaisen kanssa. Olen ollut omaishoitajana noin 26 vuotta ja uuvuttanut itseni työkyvyttömäksi vaikka tässä olisikin 10 vuotta aikaa vielä olla töissä. Onneksi olen ollut aktiivi järjestöissä ja kunnallispolitiikassa. Tilapäishoito on jaksamiselle edellytys ja parisuhteen vaaliminen vanhemmuuden perusta. Paljon voimia ja jaksamista! KIITOS!!!! t. Manne

  VastaaPoista
 3. Heippa. Luin blogiasi kun etsin tietoa meidän pojan lääkityksestä. Meillä on 3v. Poika jolla aloitettiin helmikuussa Orifril long. Olen yrittänyt muilta vanhemmilta, joiden lapsilla tiedän lääkkeen olevan käytössä että sopiiko se heille tai onko aiheuttanut muutoksia käytöksessä. Eipä ole kovin monella tullut. Näköjään teidän pojalla on ollut sama mihin itsekin olen huomiota kiinnittänyt. Lapsi on kuin elohopeaa. Ei keskity, "hyppii seinille", on agressiivinen jne. Liittyy toki uhmaan, mutta ei kaikkea voi siitäkään syyttää. Nyt kerään rohkeutta maanantaina soittaa asiasta hoitavalle taholle. Toisaalta en halua lääkevaihtorumbaa taas, mutta ei tämäkään helppoa vaan ole.

  VastaaPoista

Jokainen viesti ilahduttaa minua, joten kiitos kun kommentoit! <3